BuzluKahve UmutCicegi ben trendyol hepsiburada gibi siteleri takip ediyorum. Uyguna denk gelince stokluyorum.
UmutCicegi Selenimom nasıl ikiye bölüyor ya üst kısmı 3 renk su var mavi sarı kırmızı. O renkler dökülür
marscicegi UmutCicegi bazen çıkıyor ama ya tuzu bitmiş oluyor ya çok doldurmuş oluyorum,daha tableti suçlandığm bi durum olmadı;)
DaisyMom UmutCicegi yo benim hic cizmedi 1 aydan fazla oldu kullanalı.Kirlide bırakmıyor.Bir kaç kere çok doldurmustum.Cok ustu uste geldi cikmayan olmustu.Onun haricinde bir sorun yasamadim.Keske bu kadar pahali olmasalar.
Aselllll UmutCicegi bende faıry bıraktım İsrail malı zaten o kadar cocuk katledildi duyarlı olmak gerektiğini düşünüyorum suan a101 den alıyorum ıyı guzel ben akıtıp koyuyorum bırazdan camasır suyu sıkıyorum üsten mıs gıbı oluyor
Sefeff UmutCicegi fairy kadar olmaz tabi ama ben memnunum çok kirli artıklarım dahi gayet temiz çıkıyor. Birisi erimedi yazmış 2 yıldır kullanıyorum hiç öyle bir problem yaşamadık
Aselllll UmutCicegi kucuk bı leğene su koyuyorum az bısey sungerle akıtıyorum pisliğini oyle koyuyorum cunku hergun almıyorum makıneyı 2 3 gunde bır acıyorum
Wolverine UmutCicegi Makinenize uygun seçerseniz daha iyi olur mesela Arçelik finish disinda iyi yıkamıyor hiç bir tabletle
UmutCicegi tontisbebegim boron hangisi acaba bim yada A101 de satılıyor mu güzel ve uygunsa hemrn alırım