2bebelianne__ UmutCicegi kullandım hiç iyi değildi erimedi tablet birde bulaşıkların yarısı kirli çıkmıştı fairy ye döndüm tekrar
marscicegi UmutCicegi benim işimi görüyor,ben fairyi bırakalı 4 sene falan oluyor ,2-3 yıldır bimden alıyorum işimi görüyor:)
DaisyMom UmutCicegi bende birakali cok oldu.Bime gelmisti firsat urun indirimde aldim.Işimi goruyor.Fairy kadar olamaz ama.Yikiyor sonucta kirli kalmiyor.
BuzluKahve UmutCicegi bim’de satilan kaliteli bir şey görmedim ben hic bilindik markalar haric. Yani elbette is görüyordur ama fairy gibi markalarla da kiyaslanir mi bilemedim.
UmutCicegi BuzluKahve ya hep fairy kullandım ama dedim biminkini deniyeyim gerçekten herşeyin pahalı olduğu gibi oda pahalı oldu baya
marscicegi UmutCicegi bazen çıkıyor ama ya tuzu bitmiş oluyor ya çok doldurmuş oluyorum,daha tableti suçlandığm bi durum olmadı;)
BuzluKahve UmutCicegi ben trendyol hepsiburada gibi siteleri takip ediyorum. Uyguna denk gelince stokluyorum.
DaisyMom UmutCicegi yo benim hic cizmedi 1 aydan fazla oldu kullanalı.Kirlide bırakmıyor.Bir kaç kere çok doldurmustum.Cok ustu uste geldi cikmayan olmustu.Onun haricinde bir sorun yasamadim.Keske bu kadar pahali olmasalar.
UmutCicegi Selenimom nasıl ikiye bölüyor ya üst kısmı 3 renk su var mavi sarı kırmızı. O renkler dökülür