Elfydr 2yavru1anne iki defa kötü hastalandım birinde covid oldum. Covidden sonra hayata tüm bakışım değişti. Para hrrdeyi satın alıyor belki hayali yada geçici mutluluklar da yaşatıyor ama o anda önüme paralar altınlar da serseler asla gözüm görmezdi. Ölümden döndüm.
2yavru1anne Deletedmom00881 evet buda güzel bazen insanı duygular da bir zenginlik bence misal merhamet vicdan bunlar herkeste olmuyor bazen
Noname21 2yavru1anne malesef oyle . Hastanede bile paran kadarsın malesef. Bir toplulukta saygı görüyorsun. Eskiden para cidden önemli değildi benim için. Ama son senelerde özellikle çocuktan sonra önemli oldu. Olumlu dünya helalinden nasip etsin allah
Annee38 2yavru1anne basta tabiki sağlik sonra huzur ailenin evladınin yaninda olması para olmadan da olmaz varlığı dert yokluğu yara derle ya o misal🌸
KucukAdamm 2yavru1anne Çok uzun zamandır boyun duzlesmem vardı ve kemik hafiften tersine egrilmisti. Doktor bana çözümü yok deyince bende üzerine düşmedim . 10 gündür baş dönmem oluyordu . Doktora gittim boynun felaket durumda kemik iyice geriye egrilmis dedi 😐 tedavisi de olur dedi . İlk gittiğim doktoru dinledim salak gibi . Bakalım inşallah duzelcek . Çok ağrım oluyordu.
Tatlican 2yavru1anne Sağlık, mutluluk, huzur ,annem,kızım, kardeslerim eşim,bunlar en büyük zenginlik💞