Nisaninannesiii eebebegimeee 59 ile hamile kaldım 65 ile doğum yaptım geçen gün dartildim 59 olmuşum tekrar :))
edizsmom Melek0408 ben 64 e bile inemedim 64 ile hamile kaldım 83 ile doğum yaptım şuan 70 kiloda kaldım boyum uzun olduğu iç n çok sırıtmiyor Allah’tan ama inanlmaz şekilde çabuk açıkiyorum ve sürekli tatlı yemek istiyorum 😔
Melek0408 edizsmom ben hamile kaldığında 55 kiloydum😂 doğuma giderken 80 rahat vardimfazlasi vardır eksiği yoktur zaten bebebk emmeyi bıraktığı zman daharahat kilo verirsin ☺️🙏
Egelim -Papatya- Evet, en azından gönül rahatlığıyla dilediğimi yiyebileceğim, bu şekilde insan bir parça tatlı yese bile suçluluk ve mutsuzluk hissediyor ☺️ Sizde biran önce kendinizi motive edip başlayın derim, fazlanız 1 ayda gidebilecek bir kilo 🌸
DenizSayerr tosbikyanak-ela- siz kaç tl ödeme yapıyorsunuz ve kilo verdiniz mi bana biraz diyet işleyişi hakkımda bilgi verir misiniz emziren anne diyeti mi
tosbikyanak-ela- DenizSayerr Tabi aylik 150 TL oduyorum. Haftada 1 gün tartı fotosu gönderiyorum her hafta ilstem değişiyor. Tamamen benim istediğime göre ayaralndi saatleri fln mesela sabah 11 de kahvatti yapıyorum , 14 te ara öğün 16.30 da ara öğün 19 da akşam yemeği var o sekilde adet donemim fln yaklasinca söylüyorum ona göre program ayarlıyor. Geçen aylarda şehir dışına çıkmam gerekti o güne özel 1 günluk program ayarladı. Herşey bana göre ayarlanıyor yani
DenizSayerr tosbikyanak-ela- ne güzel bu şekilde kaç ayda kaç kilo veriniz acaba bende başlamak istiyorumda
tosbikyanak-ela- DenizSayerr 82.5 ile basladim bgn tartı gunumdu 66 kg olmuşum yani 16.5 kg oluyor . Tam 3 ay bitti bgn 13.haftanin ilstesini gönderdi.
MomyT Hamilelikte 18 kilo aldım 62 ile hamile kalmıştım şimdi 60 kiloyu gördüm. İlk ay 10 kilo direk gitti çünkü ödemdi sanırım çok su içtim . Sonraki dönem de yavaş yavaş gitti bebeğim 7.5 aylık 60 kiloyum tatlı falan yememek gerekiyor sanırım benim en büyük zaafım tatlı ve hamur işi arada onları kaçırdım ama genelde dikkat ettim iki ileri bir geri gitti kilolar biraz suyu çok içmek gerekiyor ve emzirmek etkili bence
DenizSayerr tosbikyanak-ela- cevapladığınız için teşekkür ederim emziren anneler içinde sanırım farklı diyet uyguluyorlardır siz emziriyor musunuz
Mlke301020 DenizSayerr evet online instagramda diyetasistan var oraya yazarsanız yardımcı oluyorlar. Diğer online diyetisyenlere göre gayet uygun
tosbikyanak-ela- DenizSayerr tabiki de emziriyorum. Emzirdigim için geç gittim keşke daha erken gitseymisim inanın sütün miktarı bile artıyor bence vakit kaybetmeden bı diyetisyenle görüşün derim
DenizSayerr tosbikyanak-ela- çok çok saol yazdım diyetisyene başlıycam bende sizin sayenizde 🥰 çok teşekkür ederim iyi ki yazmışsınız 🌹🌹motive oldum şu an verdiğiniz kilo ile.. sezaryen oldum ve 40 kilo aldım kısayımda gören aşırı kilo almışsın diyor kendimi kötü özgüvensiz hissediyorum ki eskiden aşırı özgüvenliydim 😕 halada alıyorum hızla kilo doğumdan sonra verdim bebeğin kilosu felan ama troid nedeniyle mi artık çok fazla aldım 10 kilo kadar göbeğim o kadar kötü ki yırtık yırtık korse aldım içine giremiyorum ama sorun yok zayıfladıktan sonra korse spor diyet iyi olacağıma inanıyorum… başarabilirim değil mi
Fatos_tekeeva eebebegimeee 1 ay 16 gün oldu doğum yapalı şuan 3 kilom kaldı eski halime dönmem için asla dışarı cikmadm çünkü bir yere gitmemi istemediler hep içeride kalmıştım buna rağmen sürekli ayaktaydim lohusa halimle bile misafirlere hizmet ediyordum oturmadm bebekle uğraştım gaz sorunumuz dan dolayı ameliyatlı halimle onu sakinlestirck şeyler yaptım hep ayakta özellikle rezene içiyordum hep şimdi baya kilo verdim bu yüzden 🤷🏻♀️