Mlke301020 The_DertliMom_ anladım çünkü ben de diyet yapıyorum diyetisyen eşliğinde sütümde azalma olmadı hiç
05012021 eebebegimeee hamileliğimde 15 kilo aldım 23 kilo verdim doğumdan 6ay sonra dukan birası içtim hergğn halada içiyorum tatlı abur cubur makarna pilav ekmek bunları çıkardım hayatımdan ve asla akşam 7 den sonra bişey yemiyorum bitki çayı hariç en etkili olanda yaramaz bir bebeğim var onunda çok etkisi oldu😉
Bssra PPrensannesiiii evet sabah aç karnına yapmaya çalışıyorum ama yapamazsam da ne zaman fırsat buldum o zaman en az 45 dakika yapıyorum kilo verdikten sonra sarkmalar başladı 1 haftadır da bisiklet arkasından ağırlık çalışıyorum 20 dakika kadar inanılmaz fark var gören herkes soruyor
Cressida eebebegimeee hamılelıkte 14 kılo aldım. Eve geldiğimde 5 i gitmişti. Kalanını da iki hafta içinde verdim. Hıcbısı yapmadım. Cok emzirmek ve bol su ıcmek dışında. Suyuda emzirdiğim için susuz kalıyodumda içtim. Dogum öncesi spor geçmişim olması belkı işime yaradı. Su an hamılelık oncesıne döndum ama hıcbır zaman sütüm olsun diye extra yemedım ve geceleri bısıler atıştırmadım. Belkide ondan
kaymakliekmekkadayifi eebebegimeee ben her gun diyete basliyorum aksam esim elinfe bi poset abur cuburla geliyo. Zaten saat 9 da isten geliyo sonra diyo ki ekmek arasi sunu mu yapsak bunu mu yapsak hepte yagli seyler istiyo ee o yiyince bende yiyom 😂😂 saat 10 gibi yarim ekmek tantuni yedigimiz oluyo😂😂😂 benim diyet neyime 😂 60 kilo hamile kalip saglikli beslenme ile 64 kilo dogum yapmis ve dogurur dogurmaz eski kilo donmus biri olarak su an an itibari ile 64.5 olmusum😂😂😂😂
Syktoprak eebebegimeee ben de hamileyken almadım hatta 10 kilo verdim ama şuan belki 10kılodan fazla aldım yemıcem dıyorum ama olmuyo hamıleyken hıc bısey yiyemedim 🤨🤣ama ben daha adet te olmadım 5bucuk ay oldu acaba o da kilo yaparmı
Ikizannesi5 Yasminosck canı bende ikiz annesiyim hala diyetteyim günlük 30 dakika spor ve akşam üzeri koşuyorum tabiki evde koşuyorum 🤪😁😅
Poyrazduygu Yemeden icmeden keserswk sutun kalitwsi duser diyorlar herseydden yemelisin diyorlar yiyoruz hemde sut olsun diye kilolar cabasi
enguzelmevsimim eebebegimeee doğuma 72 kiloyla girdim iki ay oldu şimdi 55 kiloyum, bol su içtim emziriyorum hamur işini çok nadir yedim kahvaltıda dereotlu omlet yiyorum sadece, gün içinde acıkırsam kuru incir ve kefir akşam da et yemeği yiyorum
Arenimmm irva eebebegimeee ben hamileliğimde 8 kilo aldım doğumdan 4 gün sonra 11 kilı verdim. Sebebi sanırım hiç oturmadım dinlenmedim + emzirdim
irva Arenimmm Aslında bu bünye ile alakalı bir durum.Ben sezeryan oldum ama 3.gün ayaktaydım mecbur ayaklanmak zorunda kalmıştım cenazemiz vardı.Yani herkesin aslında bünyesi aynı değil.Diyet yapıp spor yapıp hala kilo veremeyen arkadaşlarım var.🤦♀️
uyurgezer eebebegimeee bebeğim kolikti 3 ay kucağımda gece gündüz evde turladık hep😂 bir de sürekli emiyor emzirmek kalori yaktırdığı içinde verdim. 18 kg verdim☺️