C3lik Merdonunanasi elonun twetleri artık işe yaramıyor maalesef shibinde temeli yoktu ama bir anda kaç sıfır atıp kaclara çıktı fakat shib çok can yakacak çok pis bir şekilde de terste bırakacak diye düşünüyorum
fanatikfenerli 1-Prensesannesi çekme bence her düşüşün bir çıkışı olur al sat zarar etmiş birisi olarak söylüyorum 🙄
C3lik Dimitrina_kovaceva ne zaman ama valla kâr falan istemiyorum paramı alayım yeter haram bize iyi gelmez zaten…
Heymamma Eşime coin ismi söylüyorum girmiyor sonra uçuyor shipe de 1000 attım zorla 1600 oldu bi günde
C3lik fanatikfenerli shib bence şu sıralar yapacağı tüm şovu yaptı artık düşer ama birkaç ay sonra ne olur tabi o bilinmez
Hazlky Dimitrina_kovaceva bizde 20 binlik girdik 6 ay önce 4 gün öncede 25 binlik aldık yükseldi şimdi 295 bin oldu eşime çekil dedim ama çekilmiyor 1 0 atacak diyor
Dimitrina_kovaceva C3lik coinler haram değil canım. Altın alınca kâr edince haram değil. Dolar alınca kâr edince haram değil. Ama coin alınca niye haram olsun ? Araştırdım ben 😊
Dimitrina_kovaceva C3lik almadım ana paramı aldım sadece kâr duruyor. Kârın bir kısmı bile doge aldım. 30 binlik . çünkü daha yükselecek. Hem doge hem shibe güveniyorum
fanatikfenerli Yusracar24 ya onu biliyorum ama ben şuan kâr ediyorum mesela kârı alıp çıkma diye bişey var ya onu anlamadım
Dimitrina_kovaceva fanatikfenerli sen kârımı nasıl alıp çıkarım demişsin ama kârı değil ana paranı kurtarma işini sormak istemişsin sanırım ?
fanatikfenerli Dimitrina_kovaceva evet ya bana da eşim diyor haram diye bende gram alıyoruz yükselince bozmuyor muyuz o da haram o zaman dedim 😁
Dimitrina_kovaceva fanatikfenerli ama 10 ay önce 5 bilezik bozdurup ada almıştım 40-50 binlik. Batırdım o parayı. 🤮🤮🤮 ada düşünce sattım. 1 liradan almıştım . Şimdi ada uçtu kaç oldu aman allahım eğer o adaları satmasaydım şimdi trilyarderdimmmm
Heymamma Dimitrina_kovaceva 1000 uçsa ne çakılsa ne sinir oluyorum şu an valla helal olsun size de hayalimdeki golü atmışsınız ben o parayla nasıl harcardım diye düşünmeye bile başladım 😂😂
Dimitrina_kovaceva fanatikfenerli yok yok haram değil canım valla haram olsa ben uzak dururdum aman diyim kuru ekmek yerim helalinden 😅
Dimitrina_kovaceva fanatikfenerli ana paran ne kadarsa paran o kadar olunca yani o kadsra düşünce daha fazla düsmeden otomatik satış emri de verebilirsin daha kolayına geliyorsa . Mesela Bin TL yatırdın 1000 olunca sat dersin satış emrinde. Bin TL düşünce satar