fanatikfenerli Kızlar iyi akşamlar birşey soracaktım , binance tr de stop limit olayını kavrayamadım tam yani aslında sormak istediğim shib den kâr ediyorum şuan da aldığım fiyata düşerse tekrar kârımı alıp çıkmam için ne yapmam lazım?
Purposeless fanatikfenerli sorunu anlıyamadım ama aldığın fiyata düşerse kar alamazsın yüksekten yakalaman lazım
Yusracar24 fanatikfenerli canım btc türk uygulamasında limit koyup alış veya satış vermek demek koydugun limite gelince alış veya satış emriini otomatik olarak yerine getirmesi anlamına geliyor youtube da videolu anlatım var
Dimitrina_kovaceva fanatikfenerli sen kârımı nasıl alıp çıkarım demişsin ama kârı değil ana paranı kurtarma işini sormak istemişsin sanırım ?
fanatikfenerli Purposeless kâr parama stop koydum aldığım fiyata düşünce inşallah doğru yapmışımdır 😁
Purposeless fanatikfenerli akşamdan belli takipteyiz eşimle bakalım bir sıfır atacak diyorlar yatırımcılar
fanatikfenerli Purposeless evet bende takipteyim her yerden inşallah yükselmeye devam eder 81 E kadar çıktı
C3lik fanatikfenerli bende batmış bir şekilde bekliyorum bir umut diye ama shib çok kötü terste bırakacak haberiniz olsun tabi bilemiyorum elimde shib yok
fanatikfenerli C3lik shib bir sıfır atacak diyor yatırımcılar ama tabi belli de olmaz vala bekliyoruz bakalım 🤔
1-Prensesannesi Kızlar holo da param çoktandır baya düştü zarar çok sizce çekmelimiyim yoksa geri yükselişe geçer mi bilginiz varmı
C3lik 1-Prensesannesi kesinlikle çekmeyin hiç belli olmaz ben al satlardan hep zarar ettim tabi yinede siz bilirsnz
fanatikfenerli 1-Prensesannesi çekme bence her düşüşün bir çıkışı olur al sat zarar etmiş birisi olarak söylüyorum 🙄
Merdonunanasi Kızlar tecrübeli olarak söylüyorum. bir yeşil mum daha atsın sonra çıkın benden söylemesi. Herkes short işlem açtığı için bitcoin düşüyor az kaldı shortlar işleme girecek . Kar cebe yakışır ytd
Merdonunanasi C3lik doge nin herhangi bir temeli yok açıkçası. Elon musk tweet atarsa yükselir atmazsa yavaş yavaş düşer diye düşünüyorum
fanatikfenerli Yusracar24 ya onu biliyorum ama ben şuan kâr ediyorum mesela kârı alıp çıkma diye bişey var ya onu anlamadım
C3lik Merdonunanasi elonun twetleri artık işe yaramıyor maalesef shibinde temeli yoktu ama bir anda kaç sıfır atıp kaclara çıktı fakat shib çok can yakacak çok pis bir şekilde de terste bırakacak diye düşünüyorum
C3lik fanatikfenerli shib bence şu sıralar yapacağı tüm şovu yaptı artık düşer ama birkaç ay sonra ne olur tabi o bilinmez