Lilasmom20 Yusuf20 benim bebegimin ismi Leyla ,gece karanlik anlamina geliyor.ama kendisi ay gibi güneş gibi parlak ,guzel kizim😍😍Allah sizin de bebeginizi korusun🌺💐
Huriye48 Yusuf20 begüm ; prenses demek aynı zamanda tarihte ilk müslüman kadın sultanın adı , Hindistan’ı yönetmiş bir zamanlar
Birdunyabircennetannesi Yusuf20 Yiğit: Güçlü,Yürekli, Gözü pek ♥️ Gücüm♥️ Ömür: Yaşam,Yaşayış,Hayat🕊 Hayatım♥️
Pelloo Yusuf20 Serra Pelin Serra : Bolluk,genişlik, ferahlık Pelin : Mis kokulu sarı tomurcuk çiçek 😀
MoRella Aryaa1309 Arya mükemmel şarkı değil de operada bütünlüğü olan şarkı gibi birşeydi sanırım. Ben de kızıma Arya ismini koyacaktım da oradan anımsadım anlamını.
Aryaa1309 MoRella evet Google’da öyle yazıyor. Başka bir kaynakta da mükemmel şarkı yazıyor. Genel olarak şarkı İle ilgili zaten 😊
Vera04 Ecmel Vera 🤍 Günahtan sakınan çok güzel kadın ☺️ ecmel: çok güzel kadın vera: günahtan sakınmak
Deryasami150819 Yusuf20 ŞURA ADA Şura= Kurani kerimde şura süresi. 38. Ayetinde geçmekte ordaki anlami ise danışmak. Diğer anlami kurul,büyük bir divan yada meclis. ADA: 4 tarafi sularla kaplı kara parçası 💎🤭🤭🤍🤍
Arencik İbrahim Aren : İnananların babası. Aren ise çöldeki en parlak kum tanesi. Soylu ve ışıktan gelen diye 3 anlamı var 😊