ecemm-6161 Yusuf20 Buğra=OsmanLı hükümdarlarının bir tanesinin ismi 😁 diğer manası önde gelen demek 😊
Hsbsrt aytul ay ben çok istemiştim ama benden başka kimse sevmedi mavi ismini ole isimmi olur kuş mu bu yarın okulda dalga geçerler vs.kizimin gözleride mavi buarada belki mavi olur die istiodum ki olduda baba tarafı hep renkli gözlü ama gelgelelim adını mavi koyamadım ama ben mavişim die seviyorum :)
Nurgrvn Yusuf20 Musab Emin 😍 Musab peygamber efendimize en çok benzeyen ve görenlerin o bile zannettigi sahabedir 😊 ilk öğretmendir.. Emin de peygamberimizin diğer isimlerindendir ♥️
Ebruli3452 Alparslan : aslan gibi, cesur , yiğit, korkusuz gibi anlamları var bır de Büyük Selçuklu hükümdarlarından birinin adı 😊😊 yani bebeğime seslenirken zor geliyor ama ilerde güzel olur inşallah 😁
alparlaninannesi Ebruli3452 Muhammed Alparslan koyduk bizde alıştım artık kolay geliyor ikisi de uzun ama isimleriyle buyusunler inşallah 🥰 dizisi çıkıyor izleriz artık 😁
Nilayim Yusuf20 kızımın adı Nilay ben içinde ay olan isimleri çok seviyorum bir çok isim sundum babamiza babamizda Nilayi seçti nil gibi berrak senin gibi ay yüzlü olsun kızımız dedi çok seviyorum kizimin ismini çok az duydum isim olarak anlamı da ayin parlaklığı mavi ay demek
Lilasmom20 Yusuf20 benim bebegimin ismi Leyla ,gece karanlik anlamina geliyor.ama kendisi ay gibi güneş gibi parlak ,guzel kizim😍😍Allah sizin de bebeginizi korusun🌺💐
Huriye48 Yusuf20 begüm ; prenses demek aynı zamanda tarihte ilk müslüman kadın sultanın adı , Hindistan’ı yönetmiş bir zamanlar
Birdunyabircennetannesi Yusuf20 Yiğit: Güçlü,Yürekli, Gözü pek ♥️ Gücüm♥️ Ömür: Yaşam,Yaşayış,Hayat🕊 Hayatım♥️
Pelloo Yusuf20 Serra Pelin Serra : Bolluk,genişlik, ferahlık Pelin : Mis kokulu sarı tomurcuk çiçek 😀