Selma-aygun37 Yusuf20 Asel Duru ❣️ Asel bal demek Duru da saf temiz anlamında zaten kızım bal 🍯 maşallah🥰
Balkizlarim Yusuf20 Azize 🌺❤️ ermiş kadin seven sempatik oluşu ile bilinir 😁😍👌👌 Ayşe Hafsa Hz Ömer in kızının adı ❣️ yetiyor bu oluşu ☀️🦋🌺🌺🌺 sena ismide ışık parıltı demek ☀️❣️😍😍😍
Seydakokver Uraz:Şans, talih demek. Ona hamile kaldığından beri hayatımdaki bütün dertlerim gitti borcum harcın hepsi hayal edemecegim bütün güzellikler geldi hayatımın şansı olduğu için bu ismi koydum☘️
MyEternalLoveNoyann Yusuf20 Barlas Noyan Barlas- cengaver, müjde getiren, Güler yüzlü Noyan- hakan olacak çocuk,baskomutan
-Alaz2020- Alaz💙 Yanmak, parlamak anlamında. Aynı zamanda Türk mitolojisinde ocak tanrısının adı. Bu tanrının görevi evlerdeki ateşi, ocağı korumak yani bolluk, bereketi devam ettirmekti. Bir başka görevi de hayvanları korumaktı. Birçok anlama geliyor.
Rubab_Mommy Yusuf20 Rübab; -Hz.Huseyinin zevcesinin ismi.Anlami beyaz bulut,karli,faydali anlamlarina geliyo.🥰♥️
MyEternalLoveNoyann Btlbyza evet o anlamıda var ben ilk onu biliodum sonra iyice araştırdıkça bu anlamlarıninda olduğunu öğrendim
Yazelemine Yusuf20 yazel emine bebegimin adı Yazel= Allah’ın ikramı demek emineyi ise kızım doğmadan on gün önce babannesini kaybettiğimiz için koydum