MyEternalLoveNoyann Yusuf20 Barlas Noyan Barlas- cengaver, müjde getiren, Güler yüzlü Noyan- hakan olacak çocuk,baskomutan
-Alaz2020- Alaz💙 Yanmak, parlamak anlamında. Aynı zamanda Türk mitolojisinde ocak tanrısının adı. Bu tanrının görevi evlerdeki ateşi, ocağı korumak yani bolluk, bereketi devam ettirmekti. Bir başka görevi de hayvanları korumaktı. Birçok anlama geliyor.
Rubab_Mommy Yusuf20 Rübab; -Hz.Huseyinin zevcesinin ismi.Anlami beyaz bulut,karli,faydali anlamlarina geliyo.🥰♥️
MyEternalLoveNoyann Btlbyza evet o anlamıda var ben ilk onu biliodum sonra iyice araştırdıkça bu anlamlarıninda olduğunu öğrendim
Yazelemine Yusuf20 yazel emine bebegimin adı Yazel= Allah’ın ikramı demek emineyi ise kızım doğmadan on gün önce babannesini kaybettiğimiz için koydum
MyEternalLoveNoyann Btlbyza aynen uzun süre bende bilmiyodum sonra oraya bak buraya bak incele derken bı sürü şey çıktı🤣
whitechocolatemocha Laren benim kızımın ismi de laren teyzesi yalnız yaren diyorlar sinirim bozuluyor herkesin dili dönmüyo sanki sizin çevrenizde de söyleyemeyenler var mı :)