Ozlemparlak Yusuf20 Seray Nas Seray ay gibi güzellerin başı Nas Nas süresinden yardımcı olan kul anlamında
ensarinannesi21 Yusuf20 Ensar: yardımcı yardım eden mekkeden medineye gelen müslümanlar yardımda bulunan kişiler demek 🧿🤲🏻💙
merve_123 Yusuf20 ömer asaf ömer hz ömer gibi adaletli anlaminda asaf ise hz suleymanin veziri oglak burcu olmasiylada bayaa baskin karakterli dedigim dedik ,🤣
Hsbsrt aytul ay ben çok istemiştim ama benden başka kimse sevmedi mavi ismini ole isimmi olur kuş mu bu yarın okulda dalga geçerler vs.kizimin gözleride mavi buarada belki mavi olur die istiodum ki olduda baba tarafı hep renkli gözlü ama gelgelelim adını mavi koyamadım ama ben mavişim die seviyorum :)
aytul Hsbsrt benim kizimin da gozleri mavi😊 ben tutturdum koyucam diye bana da soylediler ama ne derlerse desinler isim takmak isteyen zatn buluyo dedim😊
Rodin124 Yusuf20 2 kızım var biri Arin idil 2.5 yaşında🥰 Arin=varoluş anlamına geliyor idil =saf aşk anlamında eşim saf aşkın varoluşu der aslında ona diğeri Roza doğa 10 aylık❤ Roza pembe altın, gül ve gün geldi anlamında Doğayı da zaten biliyoruz 😅