Bebek2020_ LavininAnnesii evet bende gördüm güzel demekmiş ama ben kürdüm ve hiç duymadım 🤷🏻♀️😅 isveçte de çığ heyelan demekmiş. Kızım güzel evet ama çığ heyelan etkisi de yaratıyor 🥴😅
askanne10 Yusuf20 gururla söylüyorum prematüre bebeğin 34 haftalık mucizemin iki adı var efe: Mert yiğit demek alfio: sanırım ak temiz demek ama asıl anlamı sicilyada bir bayram
Betty1711 Yusuf20 sare: temiz duru iyi huylu kadın hz İbrahim’in eşi eskiden sarah isminden değiştirilmiş bütün insanlıgın prensesi anlamına gelmekte
Gonulll Ömer yiğit aslında hz ömer gıbı yıiğt olsun dusuncesıyle koyduk sonra ısmınıdr koyalım dedık ınsallah hz ömer gıbı adaletlı ımanlı ve yiğit bı delıkanlı olur🥰
MerveKayraTugra Göktuğ Kayra : Göktuğ Gök renkli tuğ demek Kayra : Allah tarafından gelen iyilik lütuf demek
Musam Yusuf20 Musa:vasiyet edilmiş ya da vasiyeti yerine getirilmesi için görevlendirilmiş bir kişi anlamına gelir . Ayrıca Musa peygamberimizin ismidir
deryadenizmisali Yusuf20 Asil ; Soylu, yüksek duygu ile yapılan, bir görevde temelli olan, vekil karşıtı. Ege ; yaşça büyük olan, ulu, sahip. Eliz ; güzel, zarif ve güçlü. Ada ; Dört tarafı sularla çevrili kara parçası. Not ; iki isimliler dört çocuğum yok. 😂