Yazannesi1 Aysegullll233 4 ay 14 günlük 3 ile 4 arası uyku yapıyor genellikle 4 defa ☺️ Ama tabi bazı uykuları 45 50 dakika ☺️
Aysegullll233 ErkekkAnnesii sabah uyanış saatide etkiliyor oğlum 5 buçuk 6 da kalkıyor haliyle uykular çoğalabiliyor😇
Busra-tykn Aysegullll233 ne yapmak lazım uykusu oluyor ama uyumazsa cok huysuz oluyor bnm kısımda 3 aylık
sessizciglik Busra-tykn myt den kolik bebek sesleri müzikleri açın yanina bırakın iyice uyuyunca kapatin
Aysegullll233 yaprak_34 gündüz 3 defa uyuduğunda kaç saat uyuyor 1 saati geçerse gece az uyuyor benim oğlum
yaprak_34 Aysegullll233 çoğunluk 20 dk yı geçmiyor uykuları ,bazen bir saat uyuyor ama en fazla uyuduğu iki saattir ..
Eliferkan Aysegullll233 benim oğlum 5 aylık gündüzleri bazen hic uyumuyur uyusa da 2 uyku yapıyor 30 dk lik akşamları güzel uyuyor 4 saate bir kalkıyor emziryorum bi 15 dk tekarar uyuyor
Cananaybey 6 ay 11 günlük bazen gece 10,30 da uyuyor sabah 6 da mamaya kalkıyor bidaha uyuyo 10 da kalkıyo 4 gibi yatıyor bir saat uyuyor 6 gibi şekerleme yapıyor sonra gece yatıyor bidaha 😂
isevdayildiz Ayssss1 3 aylik günde bir uyku çok az benim bir yaşında oğlum bir uyku yapıyor . 3 aylıkken günde 3 uyku yapardi
Ayssss1 isevdayildiz evet biliyorum az olduğunu doktora da söyledim uyku çayı falan önerdi ama hiç bir işe yaramadı uyumadıgından hep mızmız uyutuyorum 15 dk sonra hiç uyumamış gibi uyanıyor görseniz evin içerisinde bi hamakta denerim bi ayakta denerim bi kundak yaparım bi pışpışlarım bi beşiğine götürürüm akşama kadar böyleyiz mesela Akşam 10 gibi uyutmaya çalışıyorum ben pes etmezsem eğer 2 de uyur sabah 7-8 de uyanır koliğiz ondan mı böyle anlamıyorum ama çok yoruldum artık
Birdunyabircennetannesi Aysegullll233 2 saatte bir uyumazsa kafayı yiyor. Gece uykusu sıfır. Gündüz düzene soktum ama gece asla uyumak istemiyorum bağırıp duruyor. 4 buçuk aylık 🤷♀️
Oznur_0708 Aysegullll233 biz 2 ay 15 günlüğüz yarım saat uyuyor bazen ve bazende 2 saat kadar yarım saatlik uykular 1 den fazla bazende hiç uyumuyor 🤷🏻♀️
61arzu Oznur_0708 kıyamam ya aynı uykusuzluktan agrımıyan yerim yok iki dk uyudumu koştura koştura yemek yapmaya ev toplamaya bu kadsr seri oldugumu bilmiyordum
Zeynebinannes Oznur_0708 bizimde aynı o şekilde yarım saat en fazla 1 saat uyuyor 2-3 kere gece 12 1 den önce dalamıyor 2 ay 11 günlük acaba düzene girecek mi hep böyle mi gidecek siye düşünüp duruyorum
Ayse2525 Denizzz88 Gece kaç kere kalkıyo peki. Bizim 4 aylıkken uyku düzeni bozuldu asla uyumuyor geceleri
Denizzz88 Ayse2525 gece 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor işte bizimde gece uykuları düzene girse güzel olcak uzun uzun uyumuyor
Busra-tykn Ayse2525 o sorunu bende Yenı yasıyorum gece uykuları bozuldu yatyrrm gece sureklı saat bası kalkıyor analamdm neden hafataya 4 ay gırcez gündüzleri de uyutmya calşyrm sureklı esnıp duru huysuzlaşıyo ama direniyo uykuya bıldınz ya sızın kı gectım neden bu durumdayım nasıl gectı smdı nasıl uykusu açmakta 😢
Eylem-d Aysegullll233 kusmasa başka birşeyden şikayetim yok aslında beni çok tedirgin onu da huzursuz ediyor sürekli kıyafet değiştirmek. Umarım çanucak geçer🙏🏻
sessizciglik Eylem-d benim ilk kizimda her emdikten sonra kusardi. Bu durum kilo aliminida etkileyebilir. Doktor kontrolünde bi danışın bence
Eylem-d sessizciglik farklı farklı doktorşara gittim. Şimdilik kilo alımı iyi olduğu için normal kabul ediyorlar ama beni oldukça tedirgin ediyor. Kusmaktan uykusu yok çocuğun. Süt alerjisinden şüpheleniyorum. Test yaptıracağım gidip bakalım
Busrasener43 Ayssss1 2 buçuk ayligiz bizdede durum ayni 🤦♀️Bazen gunduz hic uyumuyor bile gece uyuma saatide 12 1. 2 allah ne verdiyse
Papatyag Aysegullll233 6 aylık bebeğim, yarımşar saatten bazen 3 bazen 2 uyku yapıyor gündüzleri. Geceleri 8-8buçuk gibi gece uykusu sabah 7 gibi kalkar ama uyanıyor sürekli gece de.