Eylem-d sessizciglik yapıyorum bunu. Emzirdikten 1 saat sonra bile yatırsam kusuyor maalesef. Çözüm bulamadımmbuna
Oyku16 Aysegullll233 7 ay 4 günlük 3 uyku yapıyoruz 2 uzun 1 şekerleme aksamda 8.30a kadar uyumuş oluyor bir skntisi yoksa 2kez emmeye kalkıyor ama bir problem varsa sabahlar olmasm hic uyuyamiyoruz
Csknaz Aysegullll233 3 ay 27 günlük günde 3 yada 4 uyku yapar 1 saat 1 buçuk saat fln gecede 11 12 gibi uyur 2 yada nadiren 3 defa mama yemeğe kalkar sabah 9 buçuk 10 uyanır insallah dahada düzene girer 😇
GizeMcal Eylem-d Kolik olduğu için olabilir.Benim arkadaşımın bebeği de öyle,onun bi de reflüsü var daha 3 aylık bebek her saniye kusuyor çocuk ,belli midesi ağzına kadar dolu ama ona rağmen sürekli emmek istiyor.Belki sizinkinde de reflü vardır 🤔
Bbserra Aysegullll233 44 günlük bebeğim gaz sancısı yüzünden uyumuyor özellikle gündüzleri gece de 10 da yatıyor 2 saat birde uyanıyor 🤦🏻♀️ Bazen hiç uymuyor
BerennAybike Aysegullll233 20 aylık sabah 7den once uyanırsa 2 uyku sabah 7 8 arası uyanirsa tek uyku.🌹
Bao Aysegullll233 Bebeklerin her dönem değişen toplam uyku süreleri vardır. O süreyi sizin gece gündüze dağıtıp yönetmeniz gerekir. Mesela sizin bebeğinizin günde 14-15 saat uykuya ihtiyacı var. Gündüz ne kadar çok uyursa gece o kadar azalır. Yani özetle, tabii ki de gündüz uykuları gece uykularını etkiler😊
61arzu Oznur_0708 kıyamam ya aynı uykusuzluktan agrımıyan yerim yok iki dk uyudumu koştura koştura yemek yapmaya ev toplamaya bu kadsr seri oldugumu bilmiyordum
ezgi_05 Ayına yeni girdi 3 uyku yapıyordu önceden ikisi 1 saate yakın biri ise 20 dk yarım saat kadardı 2 gündür bir uykuyu düşürüyor gibi acaba 9 aylıkken 3 uyku yaptığından mı gece sık uyanıyordu anlamadım toplamda 3 3 buçuk saat uyurdu gündüzleri
ezogelinn Aysegullll233 14 ay bir haftalık bir haftadır tek uyku yapıyor 2.5 3 saat uyuyor gece uykusuna da 9.5 ta geçiyor
Seymanlgn5850 Kedidirokedi Aahh dün delirdim iyice bizede hiç uyku yok asla kucağımdan inmek istemiyo illa ki sadece bende duruyo gece ayakta gündüz ayakta emerken uyuduğu 15 dk bazen 20 dk o ona yetiyo sürekli oturarak uyuyoruz 😵🤐
Aseliinannesii Aysegullll233 benimde 4 ay 20 günlüğüz 2 Veya 3 uyku ben sallamaya alıştırdım çok kötü bi durum uyanana kadar sürekli sallıyorum bu durumda olan var mı acaba ne yapmam lazım
yaprak_34 Aseliinannesii 4 ay 15 günlük benim kızım da öyle .😭yeterki uykusu alsın diye sallıyorum yoksa çok huysuz oluyır sürekli ağlamaklı.
Busra-tykn Aseliinannesii aynı durumdayız bnm de hafataya 4 ayına gırcek gecelerı her saat kalkıyor anlamadm neden gunduzlerı de zorla uyutyrm sallayarak sallama durdu an uyanıyor hemen gzolerını acıyor
Selin123 Aysegullll233 9 aylık 2 uyku yapıyor. 6. Ayın sonu 7. Ayın başı gibi 3 uykudan 2ye düştü. Ama 3 uyku yaparken de ben uyandığı saatleri baz alarak saat aralıklarına göre uyuttum hep bu yüzden bazen 2 uyuduğuda oluyordu
Girlpower Aysegullll233 9.5 aylık günde 2 veya 3 uyku yapıyor 2 uyku yaptıysa saat 21:00 da uyuyor 3 uyku yaptıysa 22:00-22:30 da uyuyor 😊