Aysegullll233 Canım anneler, benim oğlum 4 ay 24 günlük ve günde bazen 3 uyku bazen 2 uyku yapıyor sizin bebekleriniz kaç aylık , günde kaç uyku yapıyor ve bu uykular gece uykusunu etkiliyor mu?
Ayssss1 Aysegullll233 3 aylık günde 1 uyku yapıyor oda 3 saat falan sonra bidaha uyumuyor gecede 1 de falan anca uyur eğer akşam üstü bi uyku saha yaptıysa 1 saat yapar gece uykusunu etkiler o gece 4 ten önce uyumaz
TheBaby Aysegullll233 4.ayında 4 uyku yapıyordu. 5.ayında 3 uyku yapıyor. Normalide bu zaten. Akşam 20.00 de yatıp sabah 6-7 gibi uyanıyor. Sizinkide normal
Denizzz88 Aysegullll233 5.5 aylık gündüz 2 veya 3 uyku yapıyor 1 saat oluyo genelde ama bazen 3 yaptıysa eğer 3.uykusu yarım saat falanda olabiliyor. Gece de 8-9 arası uyuyor tabi genel saati bunlar bazen huysuzluğu tutup hiç uyumadığı yada akşam 10 11 gibi gece uykusuna yattığı zamanda oluyor
Aysegullll233 Ayssss1 3 ay ve öncesi bizimde öyleydi doğdu doğalı uykuya düşkün değil ama bence sabah çok uyuyunca gece etkileniyorlar bi kaç kere denedim ve o şekilde olmuştuu
isevdayildiz Ayssss1 3 aylik günde bir uyku çok az benim bir yaşında oğlum bir uyku yapıyor . 3 aylıkken günde 3 uyku yapardi
Miniminikusum Ayssss1 3aylık bebek için gündüz 1uyku çok az ama, daha uyku düzenleri oluşmaz 4-5yapması lazım
Yldrm3105 TheBaby bizde 5 aylık olicaz nasıl yatpiniz acaba akşam 8 de uyutup sabah uyanma işini ? Zira benimki gece 2-3 gibi uyuyorda 😂
Demetakk TheBaby kaç saat yada kaç dakka uyuyor,benim uyuyor on dakka sonra kalkıyor gündüz:/ gecede şki saatte bir uyanıyor zaten :/
oykununannesiiii TheBaby ya maşallah suphanAllah 8de uyuyup sabah 6-7 kalkması nasıl oluyor uyku eğitimi vs. yada siz mi alıştırdınız. Benim kızım bugün 4 ayına girdi ama yok yani 8 gibi yatınca en fazla yarın saat uyuyor sonra daha uyumuyor biz yatana kadar
Ayssss1 Aysegullll233 valla ben fazla uyumasın diye uyandırıyorum huysuzlanıyıe gün boyu huysuz oluyor
Busra-tykn Aysegullll233 ne yapmak lazım uykusu oluyor ama uyumazsa cok huysuz oluyor bnm kısımda 3 aylık
Ayse2525 Denizzz88 Gece kaç kere kalkıyo peki. Bizim 4 aylıkken uyku düzeni bozuldu asla uyumuyor geceleri
Bilgegamze Denizzz88 benim bebegimde 5 bucuk aylik gündüz 3 uyku uyuyor ama maks 20 ser dk inanin ikinci çaya geçemiyorum bu nasil biseydr. Aksamda 7 8gibi gece uykusuna yatarsabah 7 8arasi kalkar tabi gece acikinca da iki defa emmeye kalkar emer yatar geri
pandemibebegi Aysegullll233 11 aylık 2 uyku yapıyor. İlki saat 11 de ikincisi 4 gibi . Azıcık uyuyup uyanıyor ama olsun o bile yetiyor dinlenmesine 😊
GamzeK pandemibebegi bizimde 13 aylık aynı saatlerde uyuyorlar ☺️ bazen şaşıyor tabii ama yetiyor demek ki 🥰
Maisiyah pandemibebegi benim de 11 aylık bazen iki bazen bir defa uyuyor. Bi türlü düzene oturtamadım
Eylem-d Hergün değişiyor. 2 aylık bebek 2 saatte bir emiyor. Kustuğu için uyuyamıyor. Uykular haram ikimize de.
Aysegullll233 Eylem-d daha çok miniiik günden güne sende oda daha çok rahatlıyacaksınız😍 2 aylıkken sürekli emmek istiyordu ve hiç uyumuyordu şimdi 4 buçuk aylık ve her zaman olmasa da dinlendiğimi hissediyorum uykumu alabiliyorum hep olmasaxa yetiyor sabret karşılığını çok güzel alacaksın💙
Seymanlgn5850 Kedidirokedi Aahh dün delirdim iyice bizede hiç uyku yok asla kucağımdan inmek istemiyo illa ki sadece bende duruyo gece ayakta gündüz ayakta emerken uyuduğu 15 dk bazen 20 dk o ona yetiyo sürekli oturarak uyuyoruz 😵🤐
ErkekkAnnesii Aysegullll233 4. Ayındayken 3 4 uyku arası yapıyordu şuan 16. Ayına girecek 2 uyku yapıyor bazen de 1 uyku ama sabah erken kalktığı için 2 uyku yapıyoruz genelde🌸
Aysegullll233 ErkekkAnnesii sabah uyanış saatide etkiliyor oğlum 5 buçuk 6 da kalkıyor haliyle uykular çoğalabiliyor😇
yaprak_34 Aysegullll233 4.buçuk aylık günde 3 defa uyuyor.Geceleri de 12 den önce uyumuyor .Sonrasında gece3-4 gibi anca derin uyuyabiliyor 😭
Aysegullll233 yaprak_34 gündüz 3 defa uyuduğunda kaç saat uyuyor 1 saati geçerse gece az uyuyor benim oğlum
ElifAlmilamm Aysegullll233 benim bebeğm 6 buçuk aylık gündüz 3 uyku 2 tanesini 2 şer saat son uykusu 1 saat akşamda 9 da gece uykusuna yatar sabah 7-8 gibi de uyanır
pandemibebegi GamzeK Kendi oluşturdu saatlerini hep aynı saatlerde esneyip gözünü ovuşturmaya başlıyor 😊 evet yetiyor diyorum ben de kasmıyorum
ecemm-6161 Aysegullll233 oğlum 1 yasında günde gündüz içinde 1 öğlem uykusu yapar alsam üstü şekerlene yapıyor başka yatmaya gidiyoruz 😊 gündüz uykusu her zaman iyidir çocuk gelişimi için canım
Eylem-d Aysegullll233 kusmasa başka birşeyden şikayetim yok aslında beni çok tedirgin onu da huzursuz ediyor sürekli kıyafet değiştirmek. Umarım çanucak geçer🙏🏻