HHatice Kızım 14 aylık geçen hafta Avcılar Pellican Avm Joy parka götürdük çok sevdi eğlendi içeriye anne veya baba girebiliyor yani biz ilgileniyoruz kum alanı falanda var baya eğlenceli oyuncaklar var joy park kartı alınca baya hesaplı oluyor 🤗
Eslina0908 İstanbul esenler de ya da esenlere yakın ilçelerde önerisi olan var mı acabaaaaaaaaaaa☺️♥️🌸
sincapinannesi Anadolu yakasında da kidika varmış yine arkadaşım gitmiş benim kızım küçük 😊 aylık 300₺ imiş haftalık3 saat anneli oyun grubu
Laden Nursahmetyusufaras00 çok teşekkür ederim deneyimlerinizi aktardığınız için❤️ Bahsettiğiniz yerlere muhakkak bakacağım. Şuan oyun grubuna mı devam ediyor çocuğunuz peki?
Woody Laden iyiyimm sen nasılsın? Bahsettiğim yer 18 aydan itibaren alıyordu. Kızım yeni 18 aylık. Acikcasi havalar soğuyunca gitmeyi düşünüyorum. Şimdi park vs oyalaniyor Ben bir yer açmayı çok istedim ama ortak olacağım arkadaşım vazgeçti🤷♀️
Laden AA201207 beklentimizi epey karşıladı. Saati çok uygun diye açıkçası pek beklentim yoktu ama tahminimden çok daha iyi çıktı iki yerde. Özellikle karınca yuvası oyun parkına bayıldık. Civarda birkaç tane daha varmış böyle oyun parkı ama pek güzel değil diyorlar🥰
Laden Liimonata çoğu oyun grubu yada oyun evi bir yaşından sonra kabul ediyor. Gittiğimiz yerde de bir yaşında epey çocuk var. Sosyalleşmesi, arkadaşlık bağlarının güçlenmesi adına bence bir yaşından sonra gidilmesi iyi olur❤️