Laden Liimonata çoğu oyun grubu yada oyun evi bir yaşından sonra kabul ediyor. Gittiğimiz yerde de bir yaşında epey çocuk var. Sosyalleşmesi, arkadaşlık bağlarının güçlenmesi adına bence bir yaşından sonra gidilmesi iyi olur❤️
Heymamma Seymaafsinn eşimin iş arkadaşı bi yer söylemiş daha araştırmadık işten gelince sorayım kzıım 15 aylık biz de düşünüyoruz
sincapinannesi Arkadaşım istanbuldan Osmaniye’ye yeni taşındı orda kendi çocuğu ve çevresindeki çocuklar için oyun atölyesi şeklinde bir yer açtı haftalık temalar belirleyip etkinlikler oyunlar planlıyor
Woody Laden iyiyimm sen nasılsın? Bahsettiğim yer 18 aydan itibaren alıyordu. Kızım yeni 18 aylık. Acikcasi havalar soğuyunca gitmeyi düşünüyorum. Şimdi park vs oyalaniyor Ben bir yer açmayı çok istedim ama ortak olacağım arkadaşım vazgeçti🤷♀️
Laden Woody bende iyiyim teşekkür ederim. Gittiğin zaman tekrar konuşalım. Senin deneyimlerini merak ediyorum🤗
eslemsiii HATAY Antakya’da oyun grubu var mı 🙃 kızım 20 aylık bazı günler eğlenceli olur diye düşünüyorum 🤗 Not : Akasya Mahallesi, primemall avm yakınları olursa güzel olur ☺️
nneslihan Laden ilk paylaştığın yer harikaymış ya😍ada parka yakın mı tam nerede orası? bende gaziosmanpaşadayım beşyüzevlere yakınım diğerinide bir bakacağım çok iyi oldu bu post🥰
nneslihan Laden yarın anneme gideceğim, döndüğümüzde muhakkak götüreceğim oraya🥰Yazdım şimdi sayfaya, ayına göre etkinlikler inşallah vardır🥲
Laden nneslihan serbest oyunda pek etkinlik yapılmıyor. Asıl etkinlik oyun grubunda yapıyorlarmış. Haftada iki gündü o da sanırım sormuştum ama hatırlayamadım şimdi🙈
61arzu Babykitteniscomin çanakaklenin neresinde oturuyorsunuz benim kardeşimin arkadaşı kres Gündü bakım evi gibi bir yer acacakmıydı açmışydı öyle birşey vardı