Meraba bahçelievler deyiz biliyorum bu dediginz yerleri cok arasirdik bisde ogluma 18 ayında idi. Ama size önerim bu yerler cafe tarzi oldugu icin saatlik oluyor memnunsanız devam edin derim ama gunluk sirekli 1 saati 45 yarim saat 20 tl olan yerlerde vakit geçirdik cafe deneyimimiz oldu ogluma gebze kocaeli de ilk götürmüştüm avrupa dayiz tabi bolge tercihi mesela avm a plus bakırköy de var my gym grup ücretli oluyor aylık olarak saatlik de vardi oraya bakin derim erkinlik spor eğitmenler oyun abileri var aylik biai zorladi 1700 tl di saatlik sanirim 45 tl dediler .baska yer bulduk müzipo kids var bakırköy osmaniye de orada oyun grubu hem anaokul güzel orasi cok iyi 2 yaa itibarı var sanırım. Istagram sayfasina bakin isterseniz ..birde mavi kanguru oyun grubu dediler yine piskolg gözetliyor çocukları oynarken dediler ama birebir degil ozel egltim olarak .biz anaokul tercih ettik öneri oldu doktor hocalarımız ilerledik birqz daha pandemi cocuklari olduğu için evde destek eğitim az oldu oğlumuza..biz altin izler i terxih ettik .cocugunuz yasina ayina gore iyi mi geride mi ona gore anlarsınız zaten . 😊😍memnunuz aylik düşüncemiz oldu 1200 tl ödüyoruz. Gitmeden oyun grubi boyle eğlence merkezleri baktim göturdum ama dediginz bu bayrampasaki 42 ms play yeri iyi duruyor
Istemisyim orayı araştırma zamanında bize konum uzaktı..avm icinde olan yerleri yazdim herkes tercihine bagli tabi .oyum gruplari cocuklaea fayda sosyalleşme becerirler geliştiriyor 😍