Laden Merhaba tatlı mı tatlı anneler😍 Yaşadığınız ilden oyun evi, oyun grubu önerileri yapalım mı? Birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız❤️ Ayza 32 aylık. Son dönemde iki tane tecrübemiz oldu. İlki 🌿Missy42play serbest oyun grubuydu. 1-6 yaş arası çocuklar gidebiliyor. Yeri İstanbul Bayrampaşa da. 1 saatlik ücreti 40 lira. İçeriye velilerin girmesine izin veriliyor. Fotoğraf ve video çekimi de yapabiliyorsunuz, buna izin veriyorlar. Öğretmen çocuklarla birebir ilgileniyor. Bizim şansımıza gittiğimiz serbest oyun saatinde malesef hiç çocuk yoktu. Öğretmen kızımla çok fazla vakit geçirdi. Oyunlar oynadı, etkinlikler yaptı. Cafe bölümü mevcut. Öğretmen çocuğunuzla ilgilenirken oturup kahve içebiliyorsunuz. Ayrıca bahçesinde de oyun alanı mevcut. Kızımda, bende çok beğendik. Gitmenizi öneririm fakat akşam saatini önermiyorum. Öğlen saati daha kalabalık oluyormuş. Bir dahakine öğlen saatini tercih edeceğim🥰 İkinci olarak 🌿Karınca Yuvası Oyun Parkı na gittik. Yeri İstanbul Beşyüzevler de. 1-6 yaş arası kabul ediyorlar. Buraya en az on kez gitmişizdir. Aşırı eğlenceli bir yer. İçeride iki öğretmen var. Çocukların ağlamasına asla müsaade etmemelerine, çok tatlı bir şekilde müdahale etmelerine bayıldım. Oyun alanına veliler giremiyor. Çitlerle çevrili. Çitlerin yanında durup çocuğunuza bakabiliyor yada büyük ekrandan kamerayla izleyebiliyorsunuz. Fotoğraf ve video çekimine müsaade ediliyor. 1 saati hafta içi 18, hafta sonu 22 lira. Cafe alanı mevcut. Oturup kahve yada çay içerken çocuğunuzu izleyebiliyorsunuz. Burası her daim daha kalabalık oluyor. Benim kızım epey arkadaş canlısı olduğu için burayı daha çok sevdi. 3-4 günde bir gidiyoruz. Tavsiye ederim🥰
Busralnann Laden merhaba fiyatları çok çok iyiymiş ama bizim semte biraz uzak sanırım esenyurt avcılar tarafındayım burda 1 saat 100 tlden başlıyor benim bulduklarım böyle uygun bulsam hemen giderim
kahvekokusuu Laden daha once de acmistiniz post karinca yuvasina yakin sayilirim ve bir kez gitme sansim oldu oglum ilk kez çocuk gördüğü icin korkuyorduk acikcasi 15 aylik ama cok eglendi bütün cocuklara abi aba diye seslendi🥰 bu aralar rahatsiz baska cocuklara bulaşmasın diye gitmiyoruz iyilesince tekrar gidecegim bi yer teşekkür ederim buralarda böyle bi yer oldugunu siz post acmasaniz ogrenemezdim🤗
Melikemlk Laden ya evet bende yakınımda hiç bulamadım. Kemerburgaz göktürk te bilgisi olan varsa paylaşabilirmi..
morcicegim Laden İstanbul Anadolu yakası, Çekmeköy Ümraniye Sultanbeyli Kadıköy Üsküdar ataşehir Sancaktepe de bilenler varsa yazabilir mi bende gitmek isterim. Yaza gidebilirim kızım 15 ayı geçmiş olur yaza
Laden Busralnann post takipte kalın isterseniz. Oturduğunuz civarlarda uygun fiyatlı önerisi olan olursa ben etiketlerim sizi. Muhakkak vardır. Bende şans eseri buldum inanın🥰
Busralnann Laden ayy çok iyi olur valla bulamazsam bunlardan birine geleceğim valla ilk yazdığınıza baktım şimdi instadan çok begendim aşırı güzelmiş 😍 gelişimi açısından fark oldumusizin, bebeğim 15 aylık pek kelimesi yok 2 3 tane oda çok anlaşılır değil bu yönde katkı sağlarmı bize acaba ? ☺️
Laden kahvekokusuu çok geçmiş olsun🙏🏻 evet daha öncede açmıştım🥰 belki bana da bir öneri gelir😍 yaaa çok sevindim beğenmenize. Bakarsınız bir gün karşılaşırız❤️
Emineasar bende konyada yaşıyorum o kadar aradım böyle yerler bulamadım hiç konyada yaşayıp böyle yerlere çocuklarını götürenler varmı ?
Laden Busralnann aslında serbest oyun değilde oyun grubuna gönderseniz daha iyi olur gibi🥰 arkadaşlık bağları çok kuvvetleniyor kesinlikle çok faydalı bence. Pandemi çocukları biliyorsunuz hep evde. Böyle değişiklikler onlar için çok iyi tecrübe oluyor. Enerjilerini de atıyorlar hem❤️
aydefe Melikemlk arnavutkoydeyım ben de gokturk cıvarı öğrenırsenız ben de ısterım zıra bu tarafta yok🙈
DilekMehmet morcicegim çekmeköyde çiz psikoloji var hatta kurucuları psikolog ve okul öncesi öğretmeni tavsiye ederim
Lalin morcicegim kadıköy için; https://instagram.com/storygardenkidsbooks?utm_medium=copy_link atölye ücretleri 135-175tl arasında değişiyor. Aylık alırsanız daha uyguna geliyor. Ben kızımı gırsat buldukça cimnastiğe götürüyorum. Yaz kış açık alanda yapılıyor atölyeler. https://instagram.com/aloha.cocuk?utm_medium=copy_link buraya hiç götürmedim. Aramıştım ama geri dönğş yapmadılar yoğun bir saatleriydi. Burayı denemek istiyorum. https://instagram.com/mombie.funfoodfriends?utm_medium=copy_link buraya da henüz gitme fırsatım olmadı. Kızım hasta. İyileşir iyileşmez ilk buraya gitmeyi düşünüyorum ☺️ Giden arkadaşlarım çok memnun. Anneler keyfine bakarken çocuklar da eğlenebiliyor. üsküdar için; https://instagram.com/onurerol.kidsclub?utm_medium=copy_link buraya da iki defa götürdüm. Atölye ücretleri benim götürdüklerim için 70tl idi. Atölyesine göre fiyatlar değişiyor mu bilmiyorum. Çocuğunuz içerde duyusal aktivitesini yaparken siz bahçesinde çayınızı kahvenizi içebilirsiniz. atölyeler genellikle ebeveynli oluyor. Fakat çocuğunuz siz olmadan durabiliyorsa siz de kendinize vakit ayırabiliyorsunuz. ☺️ senem9
Nursahmetyusufaras00 Meraba bahçelievler deyiz biliyorum bu dediginz yerleri cok arasirdik bisde ogluma 18 ayında idi. Ama size önerim bu yerler cafe tarzi oldugu icin saatlik oluyor memnunsanız devam edin derim ama gunluk sirekli 1 saati 45 yarim saat 20 tl olan yerlerde vakit geçirdik cafe deneyimimiz oldu ogluma gebze kocaeli de ilk götürmüştüm avrupa dayiz tabi bolge tercihi mesela avm a plus bakırköy de var my gym grup ücretli oluyor aylık olarak saatlik de vardi oraya bakin derim erkinlik spor eğitmenler oyun abileri var aylik biai zorladi 1700 tl di saatlik sanirim 45 tl dediler .baska yer bulduk müzipo kids var bakırköy osmaniye de orada oyun grubu hem anaokul güzel orasi cok iyi 2 yaa itibarı var sanırım. Istagram sayfasina bakin isterseniz ..birde mavi kanguru oyun grubu dediler yine piskolg gözetliyor çocukları oynarken dediler ama birebir degil ozel egltim olarak .biz anaokul tercih ettik öneri oldu doktor hocalarımız ilerledik birqz daha pandemi cocuklari olduğu için evde destek eğitim az oldu oğlumuza..biz altin izler i terxih ettik .cocugunuz yasina ayina gore iyi mi geride mi ona gore anlarsınız zaten . 😊😍memnunuz aylik düşüncemiz oldu 1200 tl ödüyoruz. Gitmeden oyun grubi boyle eğlence merkezleri baktim göturdum ama dediginz bu bayrampasaki 42 ms play yeri iyi duruyor Istemisyim orayı araştırma zamanında bize konum uzaktı..avm icinde olan yerleri yazdim herkes tercihine bagli tabi .oyum gruplari cocuklaea fayda sosyalleşme becerirler geliştiriyor 😍
Laden Nursahmetyusufaras00 çok teşekkür ederim deneyimlerinizi aktardığınız için❤️ Bahsettiğiniz yerlere muhakkak bakacağım. Şuan oyun grubuna mı devam ediyor çocuğunuz peki?
iki_prens_annesi Laden bu yerler cok hos ve guzel amma bna uzak kaliyo ah ah 🙈😂 başakşehir\bayramtepede varsa oneri istiyorum 😍😍