Laden teşekkürler iyiyim siz nasılsınız? Oğlum daha 18aylik küçük olduğu için olabildiğince kalabalık olmayan günleri tercih etmeye çalışıyorum. O nedenle haftasonlari genelde anne bebek oyun gruplarına gidiyoruz missy42ye hafta içi genelde pzt-Çarş karıncaya gidiyoruz. Bir haftalık bir kreş tecrübemiz oldu ondan sonra biraz daha etkinliklerin olduğu bir programa dahil olsun istediğim için şirin oyun parkına götürüyorum açıkçası. Oyun alanında ilgilenen biri var. Eğitmenler farklı. Instagram’dan inceleyebilirsiniz paylaşımlarını fikir edinirsiniz,daha çok oyun + ders şeklinde oluyor etkinlikleri. Serbest bırakayım parkta oynar gibi oynasın derseniz karınca çok yeterli zaten. Ama boyama-kesme yapıştırma vs gibi etkinlikler olsun,oyunlar eşliğinde deneyler yaparak birşeyler öğrensin isterseniz şirin oyun parkı. Belli bir aya kadar anne - bebek şeklinde oluyor bu gruplar daha büyük yaş grubunda sadece çocuklar dahil oluyor. Oglum henüz pek aktif katılamiyor ama ona rağmen memmunum ben oradan da,Ayza yaş itibari ile daha aktif etkinliklere dahil olur onun için bizimkinden daha verimli geçer bence. Belki sürekli değil ama haftada bir yada iki gün de orası tercih edilebilir