Laden iki oyun evini de sizin önceki yorumlarınızdan görüp sizin tavsiyenizle keşfettim ve ikisinden de çok memnun kaldık,karınca da karşılaşmıştık hatta tekrar teşekkürler 🌺☺️ ben de bu iki yere ek yine 500evlerde olan bir yeri şirin oyun parkını önermek istiyorum. Anne Bebek oyun grupları da mevcut sadece çocukların katılımı ile gerçekleştirilen derslerde var. Yaş gruplarına göre iki ayrı etkinlik sınıfı ve eğitmen var. Dersler iki saatlik önce üst kattaki oyun alanında biraz vakit geçiriyor çocuklar daha sonra asıl etkinliklerin yapılacağı alt kata derslikleri alıyorlar burda o günün belirlenen etkinliği yapılıp ordan da altta oyun alanına geçiliyor. Burda da kafe kısmı var. Karincadan daha geniş bir alanı var. İki saatlik ücreti 60tl. Aylik üyelik de yapılabiliyor bu şekilde biraz daha uyguna geliyor. Haftada iki gün aylık 350, haftada üç gün aylık 450 TL. Burayı de denemenizi tavsiye ederim Ayza burayı da sever bence 266.sokakta biz burayı kesfettigimizden beri karınca yerine burayı tercih eder olduk ☺️