Ada_kacira Bedsssss ay yakınlar mı sana o zamn geçmiş olsun sana canm 😂şeyde yapabilirsin erkenden yıka yada eski fotoyu at yıkadık eşimle falan gelmenize gerek yok çıkıcaz falan diyin ne gerekiyorsa yaptık biz işte kabullendirin onları 😂
brokoli Bedsssss ha, sasirdim bi an 😅 ay yok yahu, takilmayin hic oyle seye. bebege sari giydirmeler, anne kafasına kurdela baglamalar, bebegi regli kadinlara elletmemeler nasilsa bu da oyle iste, sacma sapan adetler
61arzu brokoli aaa ama ben bunlara inanırım şahsen cidden var öyle şeyler ya özellikle regl li genc kıza ve kadına kadın bende annen gibiyim derse birşey olmazmış benn ne gerekiyorsa yaptım kırk gün boyunca bir yere gidemedim cok acil gitmem gerektiğinde kuranle cıktım akşam ezanı okunmadan evde oldun yoksa annem keserdi beni 😂😂😂😂😂😂😂
DenizSayerr Bedsssss işte benim o şansım olsa bende 40 gün yapardım sanırım aile memlekete ben eşimin işi nedeniyle doğuda tek başıma kalıyorum zaten 40 lı lohusa insan ayrılmıyorum kızımdan bunun içinde duş işlerinde eşimin görevden gelmesini bekliyorum maalesef
Krtlmy Bedsssss 40 lnamak anne için geçerli bi terim anennin gusul alması demek ki daha erkn biterse daha önce de alınır bebkle alaklı bi durum yok istediğin zaman yıka
Waris Bedsssss nasıl yani şimdiye kadar hiç yıkamadınız mı? Ben göbeği düştüğü gibi yıkadım. Benim kız kırklanmadı mı şimdi🙈
Mbal Bedsssss doktorumuz her gün yıkamamızı önermişti. Ciddi şekilde tembihledi her gün yıkanacak diye kışın ortasında doğdu hemde. Gazi de alerji profesörü. 🤷🏼♀️
baharuraz Mbal ben şaşırdım hastaneler kırpmadan dolayı yıkamıyorlar . 40 gün çocuk yıkanmaz mı ? Mümkün değil ya çok şaşırdım .
baharuraz Bizde bebek 40 ına kadar hergün yıkanır. Ve yıkadım da . Ay yavruya günah 40 gün su görmemek