Selinglr Bedsssss boşver milleti yıkan al abdestini cocuğunuda yıka otur 🤣 yok 40 tasmış yahu zaten yıkanırken bi okadar su gidiyor bu koca karılrın lafları bitmeez
Bedsssss Selinglr ayyy 40 taş hazır zaten bnm 7 sinde hazırladılar 40 iniz ckana kadar evde duracak dediler hala duruyor
Bedsssss Ada_kacira öğlen olmadan yıkanması gerekiyormus 😑 evet bu da batıl inanç diyecejsnz ama gel de annem ve kaynvalideme anlat öğlen olmadan yikanjrmis byke gunlerde bebek İlla yıkarlar yaniii
Bedsssss Pamuk22 Tabiki yıkıyorum devamlı ama 40 inda illa yıkanır zorunluluğu gbi bsey var onu sormak istedm ben
Ada_kacira Bedsssss ayy sen iki gün önce falan yıkicam dedin ya o zamn foto al 40. Da at bak yıkadım de ne diyim artık büyüklerimiz adetleri inançları hiç bir zaman yargılamam ben çok zorluyosa öyle yap sende 😂
Moonlightttt Bedsssss aslında o lohusaligin bitmesiyle alakalı bir 40 bir şey olmaz elbette . Ama şöyle bir şey söylemek isterim size Allah korusun diyelim ki bebiş minicik usuttu,bir şey oldu kayinvalideniz ve anneniz vs hemen bunu öne sürüp canınızı sikabilirler . Dışarı çıkmadan 3 4 saat önce yikqrsaniz bebiş kurumuş olur. Adetleri böyle hala zorluyir olmaları çok yoruyor insanı.
Bedsssss Moonlightttt evet hemde fazlasıyla yoruyor Kalplerini kurmak da istemedgm için mecbur bsey diyemiyirum Dediğiniz gibi yapabilirim haklisinz
Bedsssss Ada_kacira sorun şu ki 40 inin olduğu gün yıkamaya annem ve kaynvalidem gelecek 😐onlar yıkayacak ozeniyorlarms
brokoli Bedsssss yok artik. dogdugundan beri hic mi yikanmadi.? ben dogurup eve getirdiğim gun yikamaya baslamistim 😱
Bedsssss brokoli ya hayır tabiki yıkıyorum 🤣🤣🤣🤣 Demek istedgm su 40.gun illa yıkanmak zorunda miii 39 veya 41.gun yikasam kırk yerine olmaz mı 🤣🤣
Ada_kacira Bedsssss ay yakınlar mı sana o zamn geçmiş olsun sana canm 😂şeyde yapabilirsin erkenden yıka yada eski fotoyu at yıkadık eşimle falan gelmenize gerek yok çıkıcaz falan diyin ne gerekiyorsa yaptık biz işte kabullendirin onları 😂
Liimonata Bedsssss vallahi ben çıkar çıkmaz yıkadım. Hastanede tam temizlenmiyor çocuk kanlı manlı mı duracak. Allah aşkına bunun 40 ı 25 i mi var canım
brokoli Bedsssss ha, sasirdim bi an 😅 ay yok yahu, takilmayin hic oyle seye. bebege sari giydirmeler, anne kafasına kurdela baglamalar, bebegi regli kadinlara elletmemeler nasilsa bu da oyle iste, sacma sapan adetler
61arzu brokoli aaa ama ben bunlara inanırım şahsen cidden var öyle şeyler ya özellikle regl li genc kıza ve kadına kadın bende annen gibiyim derse birşey olmazmış benn ne gerekiyorsa yaptım kırk gün boyunca bir yere gidemedim cok acil gitmem gerektiğinde kuranle cıktım akşam ezanı okunmadan evde oldun yoksa annem keserdi beni 😂😂😂😂😂😂😂