Ayzagokcemom Yenievliiiiii ovülasyon takvimine göre yumurtalama günlerinde yaptık ama bir kızım var 🥰 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cinsiyet önemli değil ama kız bir başka güzel duygu yaaa 🤭herkes bir oğlu bir de kızı olsun ister tabi isteyen herkese bu duyguları tattırsın rabbim inşallah
Zlm defnekusumm ben çok küçükken kim demişti hatırlamıyorum ama babası yorgun olursa erkek dinlenmiş olursa kız olur demişti 😄 ne kadar doğru bilemem tabi
Sermec27 Zlm ahha benim eşim cok calışıyor o yüzden hep yorgun oluyor ondan mı 2 oğlum oldu 😁 o zaman bizim kız cocugu hayali yalan oldu
Ayzagokcemom defnekusumm ben sizin kötü niyetle bir şey yazdığınızı düşünmüyorum elbette herkes bir kızı bir de oğlu olsun ister rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları ama büyüklerimiz Malesef iyi temiz duygularla istemiyorlar bu erkek çocuk olayını sonra da hayır görmüyorlar o evlatlardan yazık çok yazık
Zlm defnekusumm sanırım y kromozomu daha hızlı ve daha cabuk ölüyor o yüzden hasta olmanıza çok yakın zamanlarda denerseniz belki yumurta çok aşağıda olacağı için y kromozumu hızlı olduğundan olabilir
prensler_-_ Zlm YumurtlMa günü önemli kızlar hem gebe kalmak için hemde cinsiyet için Rabbim nasip etmezse bin defa deneyin olmaz ama yumurtlama günü erkek isteyenler tek ilski 2 gün öncesinden pehriz yapıp deneyin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
buzlulimonata defnekusumm tmm yorum yapmadan önce birilerine sorarim😂gönlünüzden evlat gecirmenizi anliyorum ancak bunun icin birseyler denemeyi anlayamiyorum. Bu bizim karar verelbilecegimiz birsey degil cünkü
defnekusumm buzlulimonata bende farkındayım kendimi de yırtsam yaradan yazmamışsa olmaz, ama gördüğünüz üzere bu konuyla alakalı çalışmalar var, olumlu sonuçlar da elde edilmiş, maksatım bunları öğrenmekti, ben yaptım oldu enaniyeti kesinlikle yok
Snfk defnekusumm sağlıklı bir yumurta sağlıklı bir sperm seçer. Yani y kromozomu fazla olsa da yumurta x kromozomu seçebilir. Bunu kimse belirleyemez. Ve kimse bilemez. Siz sağlıklı bir evlat dileğin.
dinle_beni_bi defnekusumm alkali su içince erkek olur diye okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum. Şu insanlardaki erkek çocuk düşkünlüğü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
dinle_beni_bi En garantisi evlat edinmek sanırım. Gidersiniz bir kuruma biz evlat edinmek istiyoruz ama erkek olsun diyeceksiniz. Manavdan elma alır gibi.
birtutamsac Zlm doktora gidip soracak kadarda değildir herhalde 😏 Ne gelirse Allah’tan oturup dua etmek varken hesaplayıp yapmak da garip olur açıkçası.
dinle_beni_bi defnekusumm Sizin için demedim illa erkek olsun diyenler için diyorum. Tabi sizde öyle diyorsanız bilemeyeceğim. Aileniz değil siz böyle istiyorsunuz sanırım.
Zynpclk Rabbim gönlüne göre versin inşallah bizde 6 kız kardesiz erkek yok benimde iki kızım oldu 3.istedigimde tabiki erkek olsun çok istedim yokluğunu aileden bildiğim için istedinki erkek olsun çok dua ettim hiç bir zaman eksik dilek dilemedim hep sağlıklı hayırlı erkek evlat dedim bı doktor var yumurtlama tarihine göre gebelik oluşturuyor cinsiyet için yani yumurta catladiktan sonra birlikte olunca erkek ama öncesinde birlikte olmayacaksın catlamadwn önce birliktelik olursa kız oluyor gittim ve çatlama sonrası hamile kaldım istediğim olmuştu çok şükür erkekti cinsiyeti şimdi yeni doğum yaptım tadını alamadım burnumdan geldi günlerdir ağlamaktan gözlerim şişti içim kan ağlıyor çünkü oğlumun kafatası kemiği erken kapanmış ve ameliyat olması gerekiyor 5 6 aylıkken ameliyat zor bı ameliyat sonuçta kafa tası kwmigini çıkarıp onarıp geri yerine yakacaklar rabbim bize bağışlasın ama huzurlu olduğum günlerimi özledim çünkü hergunum üzülerek ağlayarak geçiyor hayatım bitti sanki o yu,den hayırlısı herşeyin bende hep hayırlı sağlıklı dedim eksik dilek dilemedim demek hayırlısı buymuş Allah isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
defnekusumm Zynpclk Rabbim şifa versin inşallah🙏🏻 Sağlık, hayır kelimelerini eksik etmeyelim dilimizden inşallah🙏🏻🙏🏻
zeyzey77 benim_adim_ebruli cinsiyetçilik değil erkek bebeklere zaafım var diyorsun . Cinsiyetcilik oluyor o
Aliveannesiiii Asel0309m ayy gerçekten ne kadar acımasız yorumlar varya bıktım bu kafalardan. Valla o kadar çok kız istiyorduk ki eşimle oğlum oldu ( çok şükür Allahım sağlıklı uzun ömür versin), ikinciyi düşünmüyoruz ama olurda birgün yapmaya karar verirsek gerçekten kız isteriz. Birde kızımız olsun isteriz o duyguyuda yaşayalım diye. Şimdi bu da mı suç olur tepki toplar? Konu erkek bebek olunca insanlar gerçekten hazırda saldırmayı bekliyor sanki. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en önemlisi tabii🙏🏻