Begonvillll buzlulimonata nesi seviyesizlik. Geçen günde kız bebek nasıl olur diye post açılmıştı. Erkek bebek istiyor diyemi bu akdar cellalendiniz. Asıl sizin ilk yorumunuz seviyesiz
defnekusumm Begonvillll bel altı düşünüyorlar ben burda bilimsel çalışmalardan bahsedşyorum onlar bizi inançsızlıkla itham ediyorlar yazık. Herkesin içinde özlemi olabilir bunu anlamayacak ne var ne kadar zor bunu anlamak?
buzlulimonata Begonvillll yoo erkekle alakasi yok kiz icin de olsa ayni sekilde düsüncelerim. Evladin kizi erkegi olmaz bu ayrimi sebep ne olursa olsun dogru bulmuyorum
Begonvillll Erkek bebek olması için ne yapılır onu bilmiyorum. Ama bu forumda kız bebek olması için aynı soruyu soran annelere inş nasip olur diyorlar heo destekleyici konusuyor lar. Erkek isteyenlere küfür etmedikleri kalmış. Biraz insaflı ve adaletli yorumlar yapsın hanımlar. Sadece bunu belirtmek istedim. İnş gönlünüzdeki olur
Aliveannesiiii Begonvillll evet ya şaka gibi. Asıl cinsiyetçiliği kendileri yapıyorlar haberleri yok. Linç edicekler ya amaçları sadece bu saldıralım da nolursa olsun. Pes diyorum.
Gezginprenses defnekusumm bu azarlanacak bir şey değil ama bence çevrenize çok takılmayın Rabbim sağlıklı evlat versin. Bu şekilde düşünüp kendinizi sıkıntıya koymayın. Ha erkek çocuk istemek kötü birşey değil. Benim kızım var erkek annesi de olmak isterim tabi. Nasıl ki oğullar ı olanlar kızlarida olmasını istiyorsa bu da onun gibi gayet normal birşey.
Begonvillll defnekusumm aynen benimde bi oğlım var kızım olsun isterim açıkçası. Bunda kötü bişry yok.
defnekusumm buzlulimonata hanımefendi post açma konumuzu size sormak zorunda değiliz. Konu size uygun değilse yorum girişiminde bulınmazsınız olur biter. Hümanist tavrınızı burda kullanmakta fayda var.
Begonvillll buzlulimonata ayrım yok gönülden geçen bişey var olması için çabalamk kötümü. Benimde bi oğlum var 2.çocuk olursa kız geçer gönlümden. Bi yöntemi varsada yaparım. Neden yapmıyımki. He gene oğlum olsa başım üstüne. Asla ayırmam.
buzlulimonata defnekusumm tmm yorum yapmadan önce birilerine sorarim😂gönlünüzden evlat gecirmenizi anliyorum ancak bunun icin birseyler denemeyi anlayamiyorum. Bu bizim karar verelbilecegimiz birsey degil cünkü
Kereminannesiii defnekusumm çevresel faktör ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Hayırlısıyla bir erkek evlat isteyin rabbimden. Farklı şeylerin peşine düşüpte gaflete düşmeyin fikrimce
buzlulimonata Begonvillll gönülden gecmesi ayri. Ayni sekilde bir oglum var ama kiz evladini da tatmak isterim. Ama bir yöntemi varsa %100 tutan denemem cünkü hayirlisini isterim kalbimden. Cünkü her ne kadar tatmak istesem de hakkimda hayirli olani bilemem. Ama ailede erkek torun yok diyip cabalamak cok baska olabilir yani ailede de erkek torun olmamasi sorun mu? Soy devami fln gbi laflari da kabul etmiyorum. Peygamber Efendimizin soyu kiz cocugundan geliyor🤷🏻♀️
sincapinannesi defnekusumm allah hayırlı evlat nasip etsin gönlünüze göre inşallah..Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar evvel ikbal gürpinar söylemişti aklımda kalmış 😅 hergün vücut sıcaklığınızı ölçeceksiniz.. genelde aynı çıkıyormuş farklı çıkan gün ilişkiye girerseniz tutarsa erkekmiş 😊 bilmiyorum tıbbi bi açıklaması var mı
Hndealnathn defnekusumm bende bu hataya düştüm.Allah oğlumu gönlüme göre vermişti.kuluz beseriz sasariz istedimki bir de kız evladım olsun ne duydumsq uyguladım okudum ufledim yaptım ve hamile kaldım.hamile kaldım kalmasina ama cinsiyetini öğrenmeye 10gun kala kalbi durdu bebeğimin.dunyam başıma yıkıldı o an.o vicdan azabı o üzüntü senelerce ağladım keşke böyle yapmasaydim keşke sağlıklı bir evlat dileseydim sadece diye belki o zaman alırdım kuzumu kucağıma düşüncesi hala içimde yara 4 senedir.gecen süre zarfindw bir ton tahlil uygulandı bana bebek üçüncü ayında öldüğü için normal karşılayıp takdiri ilahi diyemedik.derken hamile kaldım bu kezde sınavlarim bitmedi.ic kanama geçirdim günlerce hastanede yattım karnımdan ayrı popomdan ayrı iğneler vuruldum avuç avuç ilaclar litrelerce serumlar dogurana kadar evde yatağa bağlı yaşadım 19.haftamda trafik kazası geçirdim plesantasj dahi ayrılmak üzereydi.her ezanda her namazda her kandilde tek duam sağlıklı olsun sağlıkla doğsun ne olursa olsun kızda benim oglanda ama bu kez nasip eyle Allah’ım dedim ağladım hep.sukurler olsun rabbim birini aldı birini verdi çok imtihanlar etti ama bu kez baba saglikli bir kız evlat nasip etti.demem o ki yapmayın Allah’tan gelene tabi olun.ya benim gibi ellerinizden kayıp gitse ya da ağır engelli olsa ya da başka bir sorun yaratsa..vicdan azabı çok ağır geliyor insana inanın yaşıyorum ben bunu yıllardır.keske dilim lal olaydı kalbim sokuleydi de istemeyeydim şimdi 3 yaşında olacakti meleğim sağ olsaydı😔😥o kadar acı ki olmayan biri için hayaller kurmak o kadar aciki diğerlerine sarılırken o kucaklayamadiginiz dünyaya getiremediğiniz meleğin her an aklına gelmesi.bilmiyorum ben hiçbir zaman bu acıdan kurtulamadim.en agirira doktorumun kürtaj için hazir mısın demesi.bir anne evladının öldüğünü nasıl kabullenir nasıl hazır olur bu duruma nasıl izin verir onun bedeninden koparilip alınmasına.Allah yaşatmasın kimseye😔
Ayzagokcemom Yenievliiiiii ovülasyon takvimine göre yumurtalama günlerinde yaptık ama bir kızım var 🥰 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cinsiyet önemli değil ama kız bir başka güzel duygu yaaa 🤭herkes bir oğlu bir de kızı olsun ister tabi isteyen herkese bu duyguları tattırsın rabbim inşallah
Zlm defnekusumm ben çok küçükken kim demişti hatırlamıyorum ama babası yorgun olursa erkek dinlenmiş olursa kız olur demişti 😄 ne kadar doğru bilemem tabi
Sermec27 Zlm ahha benim eşim cok calışıyor o yüzden hep yorgun oluyor ondan mı 2 oğlum oldu 😁 o zaman bizim kız cocugu hayali yalan oldu
Ayzagokcemom defnekusumm ben sizin kötü niyetle bir şey yazdığınızı düşünmüyorum elbette herkes bir kızı bir de oğlu olsun ister rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları ama büyüklerimiz Malesef iyi temiz duygularla istemiyorlar bu erkek çocuk olayını sonra da hayır görmüyorlar o evlatlardan yazık çok yazık
Zlm defnekusumm sanırım y kromozomu daha hızlı ve daha cabuk ölüyor o yüzden hasta olmanıza çok yakın zamanlarda denerseniz belki yumurta çok aşağıda olacağı için y kromozumu hızlı olduğundan olabilir
prensler_-_ Zlm YumurtlMa günü önemli kızlar hem gebe kalmak için hemde cinsiyet için Rabbim nasip etmezse bin defa deneyin olmaz ama yumurtlama günü erkek isteyenler tek ilski 2 gün öncesinden pehriz yapıp deneyin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
defnekusumm buzlulimonata bende farkındayım kendimi de yırtsam yaradan yazmamışsa olmaz, ama gördüğünüz üzere bu konuyla alakalı çalışmalar var, olumlu sonuçlar da elde edilmiş, maksatım bunları öğrenmekti, ben yaptım oldu enaniyeti kesinlikle yok