Tugansibel21 eceunverkanra kız bende Şirinevler’de yürüyordum aynen öyle bir kız geldi önümü kesti allahtan eşim wardı yanımda yoksa kurtulamazdm ellerinden bişi de yapmadım ben eve gidim düşüneyim kocamı ikna edyim dedm gelecm işallah kaç defa aradılar gitmedimm :)) ben senin gibi yapmadım ama 😂😂
eceunverkanra Tugansibel21 Ben o zamanlar universiteye gidiyordum yalnizdim yanimda bi arkadasim bile olsa muhtemelen hayir der yuru gidelim derdi sanssizlik olmus😂 Hele esim yanimda olsaydi asla musade etmezdi 😂😂
Mors_drenge45 eceunverkanra bir gun kayinvalidem bamya yemegi severmisin dedi bende cok severim dedim demez olsaydim sonra ayip olmasin diye 2 lokma aldim.
eceunverkanra Mors_drenge45 Yaaa🥲 Bayilirim bamya yemegine desem🙈 Keske vesile olsaydi da siz de sevebilseydiniz 🥰 Olsun ayip olmamis en azindan iyi yapmissiniz❤️
eceunverkanra Kucukadamimm Tesekkurler🥰 En iyisini yapıyorsunuz😊 Ben de genelde istemedigim seylere hayir diyorum ama arada boyle seyler de yapiyorum🙈
Kucukadamimm eceunverkanra Eskiden bende öyleydim baktım hiç kıymetim yok enayi yerine koyuluyorum ☺️ bende HAYİR’İ Hayatimin merkezine koydum
eceunverkanra 2yavru1anne Neyse ki🥲 Ben de bi dusundum de ben de icerdim sanirim😂 Halbuki hasta olmasa da ne ayibi neyin ayibi ama iste🤷🏼♀️😊
2yavru1anne eceunverkanra ben su ile hep imtihan oldum bir seferde sümüğü akmış bir kız çocuğunun suyundan içmek zorunda kaldım kırılmasın diye halbuki çocuk ne bilsin işte o anki durum😁
eceunverkanra Busraata Bence de susup icine attiklariniz eger sizin icin zararsa ve size zarar veriyorsa bence de ayipsa ayip soyleyin gitsin🙈
eceunverkanra DurununAnnesi12 🥲 Olsun ama iyilik yapmak istemissiniz bir bakima ayip olmasin diye olsa da😊
eceunverkanra Rruukkiiyee Aaaaa cok sasirdim su an. Aslinda borclu olmaniz lazim kara listeye girmeniz icin diye biliyorum ama hic kullanmayinca da kara liste sebebi oluyo mu?
eceunverkanra Kuzey06 Gunlere ben cocukken annem gotururdu ben cok severdim kenarda oturup habire yemek falan yemeyi🥲 cocukluk iste, ondan sonra da hic gitmedim. Neyse ki pandemi sizi bu dertten kurtarmis🙈
Kuzey06 eceunverkanra şimdi çocuk değiliz işte geliniz 😂 hiç bilmediğin tanımadığın evde hizmet ediyoz bide
Derinsmommm eceunverkanra valla ben bu hayatı komple ayıp olmasın diye yaşıyorum😂 asla hayır diyemiyorum en kötü huyum o yüzden say say birmez benimkiler☺️
eceunverkanra Derinsmommm Yaaa🥺 Ben eskiye nazaran bu konuda cok daha iyiyim hayir diyememek kendinden cok fazla odun vermeyi de beraberinde getiriyor. Bu konuya egilip once minik minikte olsa baslasaniz aslinda cok iyi olur🙈 Ben artik istemedigim seylere hayir diyorum valla napiim😅
eceunverkanra yerli-yummymummy Kesinlikle oyle, ben de artik istemedigim seylere hayir diyorum. Bu olay baya eskiydi zaten simdi karsima cikinca brosurculer hadi git isine allasen diyorum😂🥲
eceunverkanra esos93 Evet cok pisman oldum bitirmedigime, o kadar da parasini odedim gitmedim🙈 Neyse saglik olsun belki brosurle adam cekmeyen bi yere giderim ileride😂
eceunverkanra Theodora Hahahahahahah 😂😂 En iyisini yapmissiniz keske ben de yalan soyleseydim dedim sonradan neden kayit yaptirirsin ki yani, annemden de tonla laf isitmistim 😂😂 sonra gitmeyince daha da laf isittim arada aklina gelir hala konusur😂😂
eceunverkanra Sherlockholmes Hahahahaha bence mutlulugun formulunu bulmussunuz🥳🥳🥳 Ben de eskiden cok daha boyleydim ayip olmasin diye, aman kirilmasin diye diye cok odun verirdim ama artik uzun zamandir direkt istemedigim seyleri soyluyorum bizden degerli degil ya🙂🙈
eceunverkanra Minelin_Annesi Burdan sunu anliyoruz bazi ayip olmasin diye yapilan seyler iyi seylerede vesile olabiliyomus🙈🙈
Minelin_Annesi eceunverkanra aklıma hep bunlar gelir bu tarz sorular geldiğinde demekki kötü tecrübem olmamış😅