esos93 eceunverkanra bunun aynısını bende yaptm şuan hala yanarim gittim epilasyona ama pek bi işe yaramadı yine ben kendim aliyorm düşündükçe yaniyorum eşimede dert yanamiyorum
eceunverkanra esos93 Benim esimden cook onceki bi olaydi, universite zamanlarim odedim bitti cok sukur gittim de 3seans fln kadar sonra canim cok aciyor diye biraktim aman hala etkisini goruyorum baya bi azaltmisti tuylerimi ya🙈
fatma3436 eceunverkanra eşime olup biten her şeyi anlattım eşim şu an herşeyin farkında ama Gine de babamız diyor çok yoruldum bu durumdan 😔
DenizSayerr eceunverkanra aynısını yaşadım ama benim broşürü dağıtan erkekti çıkarsam komisyon alıyorum dedi kendim gibi öğrenci paraya ihtiyacı vardır dedim bende gitmiştim o güzellik salonuna
kapikulak03 eceunverkanra aynen canım bu şekilde 100 lerce madur var buraya da yazayım İstanbul bakırköy alman City Center asla kimse önünden bile geçmesin seansa gidenleri de yakıyorlarmış hiç kimse düzgün sonuç almamış
eceunverkanra Smryna Ayy kopek bakimi coook zor, Allah size kolaylik versin 😌 Ama bakamayacaginizi dusunuyorsaniz size de cok alismadan minikken baskasina mi sahiplendirseniz valla 3kopek cok zor😢
Sisi eceunverkanra kilo alınca çokta tatlı olamadım maalesef 😁. Neyse inşallah gidiyor yavaş yavaş 90 ı gördüm 😁
eceunverkanra Domino Ben de oyle ama bazi seylerde kesin hayir demek gerekiyor guzel bir huy degil maalesef insani mutsuz ediyor. Kesin istemediginiz seylerde deneyebilirsiniz dedikce insan daha cok hayir diyor bu arada🙈
eceunverkanra Selcan Maalesef🥺 Ama bu pandemi ve bebek vesilesiyle epey uzaklastim insanlardan o iyi oldu simdi daha az uzuluyorum😂
eceunverkanra Seymasaf_16 Hahahahah arayin da soyleyin bari ben devam edicem diye paraniz yanmasin ben yandim siz yanmayin🙈😂
eceunverkanra Fahriyya Ama bu nasıl bir incelik🥰❤️ Yani ben cok yakinimsa gercekleri soylerim incitmeden, kirmadan ama ben genelde sevdigim insanları cirkin gormem ondan da olabilir tabi🙈
eceunverkanra Rozhiv Ay inanamiyorum saklama imkaniniz yok muydu alip🥺 Sizi ayakta alkisliyorum vallahi ben yapamazdim cok tiksinirim kendi sacim bile ciksa🙈
Rozhiv eceunverkanra Bende gördüm mü o yemeği yiyemem sohpet ediyorduk gözlerime gözlerime bakiyorlardi geri bıraksam ne oldu diye soracak diye yemeyee devam ettim🤮🤮
eceunverkanra 30undabiranne 😂😂😂 Neyse ki🥲 Ama mafya bunlar resmen cok pis aglarina dusuruyorlar insan hayir diyemiyorum nasil bi ikna kabiliyeti🙈 Cok sukur geride kaldi simdi bir Allahin kulu beni ceviripte yukari cikaramaz ay Allah korusun😂
30undabiranne eceunverkanra 😂 aynen ağlarına düşürüyolar insan kaçamıyoda valla o an bilinç kaybı yaşamışım galiba kendimi yukarda imza atarken bulmuştum 😂 ay bi daha tövbe
eceunverkanra Tuba Yaaa🥰 Ne kadar guzel bir seye vesile olmus. Ben de oyle bir iki ayip olmasin diye tadip ogurmustum Allah affetsin daha da sogudum🥲😂 Simdi hayatta kuzu eti ya da kokan bir sey yapmazlar yiyemem diye🥲