eceunverkanra Demirac19 Ay neyse ki🥲❤️ Bazen hayir demek cok zor hele karsidaki insan ihtiyacim var diyorsa🙈 Keske iyi niyetimizi suistimal eden insanlar olmasa..
eceunverkanra Zey6 Maalesef hepimiz gorusmek zorunda oldugumuz insanlara sirf ayip olmasin ya da iliskilerimiz bozulmasin diye katlanabiliyoruz🥲
Gupssse eceunverkanra kesinlikle benim de aklıma gelmez ama o kadar sinsi insan tanıdım dedikce hep dha farklisinj gördü bu gözler;) çeşit cok
Gupssse Gupssse ayrca şu an konuşmadığım elti bebek görmeye geldi yaklaşık 2 yıldır konuşmuyoruz deyim yerindeyse yapmadığını bırakmadı bna.ben de şu an sırf ayıp olmasın diye normal karşıladım şimdi odada bebeği uyutmaya çalışıyorum
eceunverkanra Selcan Benim anlattigim da sadece aklima ilk gelen ben de hep yaparim bunu🙈 otobuste yanlislikle dugmeye basarim ayip olmasin diye inerim, magazaya girerim ayip olmasin diye bir sey alirim🥲 liste cok kabarik benim😂😂
Selcan eceunverkanra bizler gibi insanlar çok üzülüyor ama genelde 😂 çünkü kimseye ayıp olmasın bisey olmasin diye fedakarlık yapıyoruz habire 🤦♀️😂
Smryna eceunverkanra evet hemde nasıl 😔2.si yetişkin de yeni gelen bebek daha 😪 bide 17 aylık kendi bebegim 😔
eceunverkanra Smryna Ayy kopek bakimi coook zor, Allah size kolaylik versin 😌 Ama bakamayacaginizi dusunuyorsaniz size de cok alismadan minikken baskasina mi sahiplendirseniz valla 3kopek cok zor😢
Domino eceunverkanra aynen bende yaaa 🤪😅 yani şöföre ayıp olmasın diye indim yoksa inmezdim 🤪 bide ayıp olmasın diye hiç birşey hayır diyemiyorum 😱
eceunverkanra Domino Ben de oyle ama bazi seylerde kesin hayir demek gerekiyor guzel bir huy degil maalesef insani mutsuz ediyor. Kesin istemediginiz seylerde deneyebilirsiniz dedikce insan daha cok hayir diyor bu arada🙈
Arasege eceunverkanra bu ben 😄 kar kış elimde çocuğum markete giderken abla lutfen hc bisi yaptrma sadece görün dedigi icin gttim ve 1 sene oldu hala çıkamadım 😄😄
eceunverkanra Selcan Maalesef🥺 Ama bu pandemi ve bebek vesilesiyle epey uzaklastim insanlardan o iyi oldu simdi daha az uzuluyorum😂
Seymasaf_16 eceunverkanra valla bu ben tam olarak beni anlattınız sonra hamile kaldım ve seansım yarım kaldı 😂
eceunverkanra Seymasaf_16 Hahahahah arayin da soyleyin bari ben devam edicem diye paraniz yanmasin ben yandim siz yanmayin🙈😂
Fahriyya eceunverkanra birisi çok kiloluyum ve ya çok çirkinim dediği zaman hayr tam tersi fazla kilon yok diyorum ayıp olmasın , mutlu olsun diye
eceunverkanra Fahriyya Ama bu nasıl bir incelik🥰❤️ Yani ben cok yakinimsa gercekleri soylerim incitmeden, kirmadan ama ben genelde sevdigim insanları cirkin gormem ondan da olabilir tabi🙈