eceunverkanra kutsaltiramisu Kesinlikle oyle en iyisi bu🙈 Bu kadar odun vermek hic iyi bir sey degil cunku
eceunverkanra Gupssse Offff bu resmen dost kazigi olmus😢 Ne insanlar var ya valla.. Gecmis olsun, insanlara gercekten guvenmemek gerekiyor,40 yil dusunsem aklima gelmez boyle bir sey
Gupssse eceunverkanra kesinlikle benim de aklıma gelmez ama o kadar sinsi insan tanıdım dedikce hep dha farklisinj gördü bu gözler;) çeşit cok
eceunverkanra senamiray İyi yapiyorsunuz valla🙈 Keske ben de oyle olabilseydim ama olamadim ayip olmasin diye diye kendime ayip edip duruyorum😂
eceunverkanra annelikhalii Ne kadar tatlisiniz☺️ İnsallah kalbiniz gibi guzel insanlar ciksin hep karsiniza💐
eceunverkanra Moonlightttt Hahahahhahahaha bu bence en iyisiydi😂😂😂😂 Harikasiniz ya tesekkur ederim❤️😂
eceunverkanra Alyameltem Aaaaa o nasil komsu ya hem davetsiz gelip hem o kadar oturuyor🙈 Aman iyi yapmissiniz birakin ayip olsun gelmesin😂
eceunverkanra Evraannesi Yaa, cok tatlisiniz❤️ Ben de hep yapiyorum onu ama ihtiyaci olan birine yardim etmis olmussunuz, Allah misli misli fazlasini nasip etsin insallah 🥰
eceunverkanra YesimKnc Ayyy siz kıl payi kurtulmussunuz neyse ki cok sevindim🙈 Ben o hatayi yaptim ustune hem borc hem de dert sahibi oldum vallahi🥲
YesimKnc eceunverkanra ahh üzücü bi durum gerçekten 🤦🏻♀️ Sizin adınıza üzüldüm ama ben kaçtım yani direkt hatta çıkarkende siz zorla insan tutmaya çalışıyosunuz hakkınız yok demiştim yoksa sülük gibi yapışıyolar 😬 vicdanımzla oynuyolar işte malesef 😀
Selcan eceunverkanra ay buna benzer bisey yaşadım lazer için sadece görüşmeye gittim nedir nasıldır falan gibisinden ama ben kayıt olup para verip çıktım ve daha düşünmüyordum aslında sadece o anda teşekkürler diyip kalkamadım 🤦♀️ markette yada mağazalarda da öyle bir suru şey almisligim vardır hiç işime yaramayan şeyleri bile aldığım oldu 😂
eceunverkanra Selcan Benim anlattigim da sadece aklima ilk gelen ben de hep yaparim bunu🙈 otobuste yanlislikle dugmeye basarim ayip olmasin diye inerim, magazaya girerim ayip olmasin diye bir sey alirim🥲 liste cok kabarik benim😂😂
eceunverkanra tugbahy6 Ne kadar cok ayni olayi yasayan varmis🥲 Cete bunlar valla ya senet imzalatip insanları borclu yapip haksiz para kazaniyorlar🙄
eceunverkanra Demirac19 Ay neyse ki🥲❤️ Bazen hayir demek cok zor hele karsidaki insan ihtiyacim var diyorsa🙈 Keske iyi niyetimizi suistimal eden insanlar olmasa..
eceunverkanra Zey6 Maalesef hepimiz gorusmek zorunda oldugumuz insanlara sirf ayip olmasin ya da iliskilerimiz bozulmasin diye katlanabiliyoruz🥲
Gupssse Gupssse ayrca şu an konuşmadığım elti bebek görmeye geldi yaklaşık 2 yıldır konuşmuyoruz deyim yerindeyse yapmadığını bırakmadı bna.ben de şu an sırf ayıp olmasın diye normal karşıladım şimdi odada bebeği uyutmaya çalışıyorum