İkincisi sıradandı ama size ilkinden bahsedeceğim .. eşimle korunmasız geri çekilme yöntemiyle birlikte oluyorduk evlilikte ikinci yılımız ve cocuk düşünmüyorduk , bir gece bana azıcık kaçırdığını söylemişti , bende ne olur ne olmaz diye arkadasıma o gece mesaj attım GG.AA.YY şeklinde tarih attım gebe olabilirim diye . Gel gelelim ben onu unutmuşum işimde gücümde bir insandım . Sabahları işe giderken yürürken karın bölgemde inanılmaz bir sancı oluyordu , bazen tutunarak yürüyordum bazende yürüyemiyordum . Hiç böyle bi gebelik olabilir mi ? Ben duymadıgım için hiç aklıma öyle birşey gelmedi . Gaz sancısı sanıyordum daha sonra sıklaştı ve iç çamaşırımda kahverengi lekeler oluşmaya basladı bir kadın doğumcuya gittim, benden tahlil istendi , ne bileyim çocuk durumlarına kandan ve idrardan bakıldıgını.. test sonuclarını verirken bana otur ve sakin ol dedi doktorum . O an kafamda kurdugum senaryolarda kanserdim , tümördüm , 3 ay ömrüm kalmıştı , kısırdım derken pat “ hamilesin” diye bi kelime işittim. O kadar düşünmüyordum ki böyle birşeyi daha 2 dk önce son sigaramı içtiğimi bilmiyordum. daha 24 yaşımdayım cok cocuk baktım ama kendi cocuguma nasıl bakıcam , benden cocuk cıkmaz ki , vs vs korku ve vesveseler içinde hastane odasında duydugum ilk andan itiben salya sümük hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.. arabaya tek başıma nasıl binecektim geldiğim o yolu nasıl geri bulabilecektim doktor neler söylemişti bana ? Bir yıgın kelime israf etti ben şok geçirirken hiç birini hatırlamıyorum. Sadece tehlikeli oldugunu ve progestan diye bir hapı kullanmam gerektiğini söyledi . Arabaya yerleştim ne debriyaj ne fren ne gaz hepsinin yerini unuttum camları kristal kristal görüyorum ölümüne ağlamaktan . Teyzenin biri camımı tıklayıp iyi olup olmadıgımı sordu , eşime alo demeye calıstım , ama sadece “Alo “ diyebildim. Gerisini söyleyemedim bir yandan ağlarken. Noldu nerdesin geleyim hemen bana birşey söyle ağlama derken eşim bana , ben konusamadım ve telefonu suratına kapattım. Yazarak gel dedim. İşten eve geldi o gün . Hamile oldugumu anlamış , yaaa ben nasıl o raddeye kadar anlamadım o kadarda cin bir insan sanıyordum kendimi . Hayat işte bana sürpriz yaptı . Hala düşünürüm acaba cenaze haberi almış gibi ağladığımdan mı düşürdüm o çocugu diye .. neyseki ikinci cocugumu sağlıkla kucağıma aldım ve bu yollardan geçerken bu kadar tıp hakkında bilgi sahibi olabilirdim. Hep hayalimdi eşime o haberi verirken yüzündeki ifadeyi görmek ilkinde nasip olmadı ikincisinde doğum günü hediyesi olarak vermiştim. Video içeriğine instagramdan bakabilirsiniz : ayseecnr 😍