Saripapatyam123 benim eşimi ikna etme çabam hikayelikti, 1 kere deneriz dedi olursa olur olmazsa bekleriz daha erken dedi (2 yıllık evliyim 1 aylık bebeğim 10 yıldır birlikteyiz) 😂 neyse ki denemeyi kabul etti. Adetime 7 gün falan kala aşırı grip gibi hastalandım, dayanılmaz bir sırt ağrım vardı covidden falan şüphelendim doktora gitcektim dedim bi test yapayım varsa hastanede kan veririm söylerim gebelik ihtimali olur diye korkuma. Sipariş verdim trendyoldan geldi sabah ilk idrarla yapayım diye bekledim uyuyordum bildiğin bir bebek sesi bana anne dedi uykumda sanki öyle uyandım dedim bu işaret kızım kalk git yap gece 3tü test yaptım silik çizgi gördüm inanamadım diğerini de yaptım onda da var eşimi uyandırdım hemen bak ben yanlış mı görüyorum falan diye oda dalga geçme gecenin körü yat dedi 😂 uyuyamadım tabiki sabah gittik kan verdim eşimin ist işi vardı gitti kan sonucum çıktı hamileymişim hemen eşimi aradım çok şaşırdı. O hemen tutar diye düşünmemişti heralde 😂 şimdi uyuyor minnoşum yanımda