Akayaycan Saripapatyam123 adet olmuyordum aslında bir rahatsızlığım vardı ve o gün içime doğmuştu sanki evden çıktım yürüyerek gidiyorum eczaneye ama hep dua ederek gittim dua ederek eve döndüm bir yandan da ağlıyorum tabi dua ediyorum nolur hamile olayım allahım diye eve geldim hemen test yaptım baktım koskoyu çift çizgi o kadar mutlu oldum ki çığlık atmışım heyecandan hayatımın en güzel günüydü 🥰
61arzu Ayhh benimkisi cok komik hala güleriz hatırladıkça aslında ben cocuk düşünmüyordum yeni evliyim 1 senelik ozaman düğün ama eşim cok istiyordu bende kendi evime geçmeden düğün borçlarını bitirmeden istemiyordum cocuk neyse ben geciktim ilk zamanlwr üstlemedim olurum diye sonra içime kurt düştü eşime dediö emin misin eminim diyor ben yinede test alalım dedim oda inatla ya birşey yok herzmanki gibi geciktin olursun teste niye boşa para verelim dedi ama aldırdım ben yaptım negatif cıktı rahatladım ama yinede dedim doktora gidelim cünlü daha öncede gecikiyordum ilaç falan veriyordu neyse gittim doktora muayene flan etti bana demesin mi 4 haftalık gebersin anam ben inanmadım doktora dedim yalan söylüyorsun cıkıştıö doktora yoo dedi 4 haftalık gebesin dedi içeri gitti ben giyiniyorum ama elim ayağım titiriyor ağlamamak için kendimi sıkıyorum cünkü ufak bir şok mu diyim ne diyim bir tuhaf oldum ultrason kagıdı ı verdi elime eşimde dışarıda bekliyor cıktım kapıdan ağlıyorum ama ben oda korktu birşey oldu diye ultrason kagıdımı eline verdim dedim Allah belanı vermesin senin lavaboya gittim elimi yüzümü yıkamaya cıktım o karsımda sırıtıyor öyle oldu benim hikaye kocamanın katakullesine geldim yani 😂😂😂😂😂😂😂
fermaninannesi Saripapatyam123 valla ben adet oldum sandım günümden erken gelmişti zaten düzensiz olurdum. Baya da sürdü 4-5 gün kanamam sonra kuzenimin kızı düştü yanımda bende korktum kesin yarıldı bir yeri diye bir mide bulantısı oldu dedim korkudan heralde bir kaç gün sonra soğan kokusunu çok seven ben çok kötü kokuyordu dedim Kardelen sende var bişeyler dedim tam adet olma tarihim de test aldım sabah kocam uyurken yaptım testi zaten test idrarı içine çeker çekmez iki tane kıpkırmızı çizgi çıktı çok korkmuştum doğum fobim vardı sonra doktora gittik 8 haftalıkmış 😂😂 biraz daha bekleseydim doğuma giderdim 😂😂😂😂
Hafsamina Benim ilginç ama umut verici hikayem var evlendik 1 yıl çocuk istememize rağmen olmadı doktora başvurduk pko olduğumu öğrendim ve esimede test yapılmasını önerdi doktorum eşimin test sonucunda sperm sayısının az olduğunu doğal yolla hamile kalamayacagimı öğrendim çok üzüldüm eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyatın 1 haftası dolmadan günümün geçtiğini fark ettim test yaptım çift çizgi ben şok hemen doktora gittik 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu maceram 3 ay devam etti 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum aradan 3 ay geçti tabi biz yine doktora başvurduk varikosel ameliyatı ise yaramismi bı takım testler yapıldı malesef sayı aynı hiç değişen birşey yok doktorun bize dediği tek kelime sizin çocuğunuz olmaz direk tüp bebek dedi aşılamada olmaz sayı az tutmaz dedi ben yıkıldım nasıl agliyorum soluğu kadın doğum doktorumun yanında aldım oda bitkisel kürlere başvurun dedi olmasa aşılama deneriz dedi inanirmisiniz ve ben bir hafta sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim doktorum şaşırdı Rabbime binlerce kez şükürler olsun bir kızım var şimdide ikinciyi istiyoruz rabbim inşallah tez zamanda nasip eder inşallah yani diyeceğim o ki doktorların doktoru yüce rabbim o ol derse olur hiç bir zaman umudunuzu kesmeyin inancınızı kaybetmeyin🤲
Hnm-123 Saripapatyam123 Üç aylık evliydim ama çok istiyordum bebeğimin olmasını eşim de çok istiyordu tabi neyse bir gün eşimin kuzeni bize geldi kahve içmeye .sonra konuştuk falan fincanlarımızı kapattık daha sonra gülerek şey dedim hadi gel birbirlerimizin fincanlarına bakalım diye tamam dedi .benim fincanımı açtı yani belki inanmazsınız hatta inanması zor ancak gerçekten orada gören inanabilirdi. bildiğiniz bariz bir bebek vardı orada .eşimin kuzeni dediki aaa baksana bebek var burada yok kız ver bi bakim dedim bi de ne göreyim gerçekten fincanın tam ortasında bi bebek . Sonra hamile değil misin dedi yok abla dedim de hamileliği . daha sonra son adet tarihim hesapladım dört gün adet gecikmem olmuştu o heyecanla lütfen dedim git test al gidip test aldı vallahi geldi testi yaptım pozitif sonuç mutluluktan havalara uçtum şu an oğluşum 15 aylık😍❤️
Nisaelizmom Saripapatyam123 pandeminin başladığı zamanlardı. Eşimle Bi süredir tedavi görüyorduk hem pcos hem varikoselden dolayı. Pandeminin o yoğun olduğu zamanlar tam kapanma gelmişti. Tabi doktora falan gitmiyoruz sadece verdiği ilaçları kullanıyoruz. Neyse ben bi kaç gün böyle çok halsizdim sürekli uykum geliyordu böyle gün gün başka bi belirti oluyordu sonra bi ara üşüttüm galiba havalardan demiştim ama aklıma gram hamilelik gelmiyo 🤪🤷🏻♀️ Annem beni rüyasında görmüş hamileymişim sonra ben gördüm test yapıyodum pozitif çıkmıştı sabahta doktora gitmiştik evet hamilesin işte diyodu. Eşimde bi gün balkonda oturman test yap dedi ben yapmaya korkuyordum çıkmaz falan hamile değilim diyordum. Hatta tekrar uyumaya gitmiştim o derece halsizlik vardı. O baya ısrar etti ben meyve soyayım hadi sen git test yap dedi. 😂 neyse kırmayıp gittim ama yok yani böyle bir şey falan diyorum yaptım baktım ilk çizgi çıktı yok işte yine falan dedim ellerim yıkadım kafamı tekrar çevirdim baktım iki tane kopkoyu kırmızı çizgiii‼️ 😍😍 hemen eşime seslendimm o korkmuş elini kesiyormuş 🥲😂😂 baktık ve birbirimize sarıldık elimiz ayağımız sesimiz titriyordu 🥲 o gece hiç uyuyamadık mutluluktan 🥰 sabahına doktora gittik ve doktorum evet hamilesin 6+6 haftalık dedi ve beta bile istemedi koskocaman olmuş bu dedi 🥺😍 ve su an kızım 9 aylık 🥰🥰🐥 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yeter ki ol der ve oluveriyor işte ne büyük bir mucize ☺️❤️
Cemileasya Saripapatyam123 8 sene bebegim olmamisti benim de gecen sene esim ayagini burkmustu hastaneye gittik gelirken eczaneden ilaclari alirken 5 tl kalinca hadi ona da bi test aliyim bari dedim ama 3 4 gun yapmayi unuttum adetim de gecti mi gecmedi mi bilmiyorum bile.o ay cok dalga gecmistim hamileyim diye hastanede bile rontgen yerinde hamileler giremez ben girmiyim deyip gulmustum😂sabahin 7 bucugun da uyandim aklima geldi hadi bi yapiyim dedim iki cizgi pat diye cikti ama ben diyorum gozum acilmadi cift cizgi goruyorum ya da cok cis yaptim ondan😂 evin butun yerini gezdim aklim almamisti cünkü eczanelerin acilmasini bekleyip tekrar 3 test dhaa aldim baktim hepsi ayni direk doktora gittim tabi 6 haftalik hamileymisim cok sukur suan kizim 7 aylik 😍allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla 🤲🏻
Newmom2020 19032020 benim oğlum da 19,5 aylık tüp bebekle kavuştuk, bizi anlatmışsınız sanki, Allah sağlıkla mutlulukla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin, o tahlil sonucunu yapabilmek için beklenilen günlerin saatlerin nasıl geçmediğini iyi bilirim ☺️
19032020 Newmom2020 bizi en iyi biz anlarız . Süreci anlatmıyorum bile 🤦🏻♀️ ❤️❤️ Amin amin inşallah . Şansları bahtları açık olsun yavrularımızın sağlıkla büyütelim inşallah 🥰🥰
cizgigozlum Adetime 2 gün vardı bir sabah üsüye üşüye uyandım hadi dedim kalkip test yapayim oha bir baktim silik çizgi 🙈 sonra o zamanlar k.validemle aramız çok iyiydi anne kız gibiydik hemen onun yanina gittim bir tane daha test yap silikmiş ya bilemedim dedi anneme sordum o da öyle dedi pazar gunüydü ertesi gün eşime al dedim unutmuş ondan sonraki gün aldı adet günümde yani almadan önce bir baktım adet olmuşum test yanlisti demek ki adet oodum dedim çok üzüldüm.Sonra eşim testleri getirince yaptim kopkoyu iki çizgi çıktı ertesi sabah bir tane daha yaptım yine aynı bir yandan kanama devam ediyor.Sonra doktora gittik 775 idi degerin doktor yerlesme kanaması dedi progestan kullandım öyle ögrendik 😇 ondab 3 ay önce 9 haftalık bebeğimi kaybetmistim buruk bir sevinçti çok fazla sevinemedim acıkçası korkudan
ZehraKilic5 Saripapatyam123 bende çocuğumuz olsun diye tedavi görüyordum bir kaç sorunum vardi adet düzensizliği vs falan kasıklarım ağrıyor adet de olamadım diye ağrı kesici yazdırmaya gitmiştim sağlık ocağına ordan dönerken de eşim test al belki hamilesindir dedi bende 3ay adet olmadım adet düzensizliğim var nasıl çocuğunuz olsun diye kızıyorum sonra dayanamadım test aldım eve geldik testi yaptım olmicak diye bakıyorum ya bir baktım iki çizgi çok da belirgin şekilde hemen doktora gittim doktorum bile şaşırdı geçen de kan tahlilinde çok düşüktü nasıl oldu bu diye tabi adet de olamadığım için haftayı da hemen hesaplayamadik ileriki zamanlarda da kemik yapısına gelişimine göre gittik Allah’a şükürler olsun ki sapasağlam bir kızım oldu hayatta bazen mucizelere inanmak gerek
Balanne_ Tombikdonerartikcokpahali ben hissediyorsum tiksinmem falan vardı adrtim de 2 gün geçikti test yaptım pozitif hissetmeme rağmen cok duygulanmıştım ağlamıştım ☺️ şimdim2 yaş alcak cok şükür ❤️
DefneNil_ Saripapatyam123 düşmüştüm ben o gün tuvalete giderken koridorda ayağım kaydı kafa üstü taşa düşüverdim nevrim döndü resmen baş dönmesi baş ağrısı eşimde dedi hemen hastaneye gidelim kafanı çarptın hastaneye gittik emar çekilecek emara gireceksiniz önce gebelik testi yapalım sonra emara sokarız röntgen sonuçta radyasyon var dedi doktor gebelik testi yapıldı hcg 1137 çıktı 😂 5 haftalık hamileymişim meğerse baş ağrısıo filan hiçbişey kalmamıştı 😂😂😂😂❤️ şu an 20 aylık kızım yanımda uyuyor ❤️
0310_b Saripapatyam123 korunmuyorduk ve ben her ay gebelik testi yapıyordum bi süree sonra bıraktım artık test yapmayı. Fizik tedavisi görmem gerekiyordu sırtımdan falan iğne yapacaklardı Allah’tan olacak ya nolur nolmaz bi test yapayım dedim bi baktım hafif silik çizgi var . Eee tabi heyecandan hemen acile gittim 10.91 di değerlerim bikaç gün arayla gidip kan verdim. Şuan 7 aylık bebeğim var ve ben hala fizik tedavi görecem 😃😃😃
Mrv38 Biz evlendik 1 ay geçti hemen çocuk sahibi olmak istiyorduk zaten eşimle neyse bi süre geçti ama devamli test yapıyorum evde yetmiyor hastaneye gidip kan veriyorum negatif hep artık moralim bozuluyordu bu Arada nişanlıyken regl düzensizliğinden kadın Doğuma gitmiştim yumurtalıkların çok tembel demişti çocuk sahibi olmada sıkıntı olabilir demişti son kez test yaptım negatif çıktı ben ağlamalara basladım çocuğum olmayacak kesin falan diye eşimde benden etkilendi beni üzmemek için belki ben kısırım demeye başladı bu sefer😅 bu arada test yapmayı bıraktım bir gün işteyim sabah 8 canım deli gibi şalgam suyu çekiyor normalde hiç içtiğim bişi değil gönderdim birini aldırdım içtim aklıma hamilelik geldi eşimi aradım bana son kez test al içimde bi his var dedim önce kızdı üzülyon diye sonra aldı yaptımki pozitif☺️ Hemen izin alıp hasteneye gittik 6 haftalık olmuş ilk kalp atışlarını duyduk kuzucum şimdi 6 aylık🥰
Damla_eflin Tombikdonerartikcokpahali Ben Hamile Oldugumu Adetim 8 Gun Gecınce Endişelendım Zaten Tum Belirtiler Mevcuttu Esımde Hep ‘Hamılesın Baba Olucam’ Derdi Kızardım Falan Neyse Artık Test Yapmaya Karar Verdim Ve Esımın İsinden Dolayı Eve Gec Geldı Heyecandan Yemek Yiyemiyorum Acaba Dıyıp Duruyordum Sureklı Arıyordum Falan Neyse Eşim Eve Geldı Hani Testım Dedim Acele Et Dedı O Yemeye Oturdu Bende Hemen Test Yaptım Ve Sonuc Pozitif Ve Ben Sok Daha 2 Aylık Evliyim Bebegım Mı Olacak Benım Yanı Zaten Onceden Hala Unutmam Ikı Gun Once Acayip Canım Seker pare Cekmıstı Emin Gibiydim Neyse Cıktım Banyodan Eşim Sonuc Ne Dedi Hamile Degilim Dedim Hadi Be Dedı Sonra Guldum Bak Dedim Yemek Yemeyi Falan Hep Bıraktı Bana Sarıldı Herkesı Aradı Esım Hamile Baba Olacam Babaa Hemen Yarın Doktora Gıdıyoz Dedı Doktora Gidincede 5 Haftalık Hamilesin Dedı Goruntusu CD Verdi Eşim Nasıl Sevınclı Bakıp Bakıp Duruyor Sonrada Herkese Tatlı Dagıttı Falan Oyle Iste ❣️
kukuleta Saripapatyam123 öyle bıraktım o doktoru zaten sonradan gittim hamileymişim dün yoktunuz dedim dediki iyiki kan tahlili istemişim dedim siz degil ben istedim. Simir örnegi aldınız biraz kanamam oldu süşük felan degildir dimi dedim bi telaşlandı yurt dısında örnekleri var gebeykrn simir örneği alınıyor diye dedim beni onlar ilgilendirmez. Telrar kan tahlili istedi bide kendi ultrason cihazı değilde daha ayrıntılı gösteren alt kattakine gönderdi oda zaten 2 haftaya sıra verdi gittiğimdede gebelik devam ediyor sorun yok dedi
Mihrbnnn Saripapatyam123 ben anneme karaciğerimi verdim verirken 4 haftalıkmış bilemedim 1 ay sonra karaciğerimi ultsrasyona verince 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve hem şaşkın hem üzgün hem mutluyduk çok şükür sağ Salim kucağına aldım şuan 2 ay 15 günlük 😍
Kotanb Saripapatyam123 ben covid gecirdim herkes bana ilaç kullanma kullananlar kısır oluyor dedi🙄 1 bucuk ay geçti regl olmadım korktum test yaptım negatif kan verdim negatif hamilelik beklemiyorum ama rahatsızlıkdan korkuyorum. Üstünden 10 gün daha geçti tekrar yaptım pozitif çıktı 4haftalık hamileymişim testsde çıkmamış🤭 şuan kucağımda 2 ay 15 günlüğüz çok şükür 🥰
Arin3313 Saripapatyam123 2.5 sene cocugum olmadi doktor sorun Yok diyordu en son gittigimde kist var dedi dogum kontrol kullan duser dedi kullandim Adet oldum diger ay adetim ilk defa geciyordu bende hic ihtimal vermedim tabi haptan diye dusundum sonra evde test yaptim cikmadi yoktur dedim o zaman ama hala adet olmayinca kan verdim 2 saat sonra alin sonucu dediler gece oldugu icin esim yarin alirim dedi yarin oldu beni aradi yok dedi hamile degilsin bnde doktora gidip artik neden adet olmadigimi ogrenmek istedim muane etti sana bi haberim var dedi kesin kistim buyumus diyecek dedim icimden korktum hamilesin dedi hatta kalp atisini dinletti nasil agliyorum anlatamam ciktim esime nasil kanda cikmaz dedim megerse esim sagolsun internetten kendi bakinca yok oldugunu ogrenmis bnde bunu bilmiyordum tabi