6 sene çocuğum olmadi. Her hastaneye gittim.esim de sorun var denildi
Bir sabah yine doktor randevum var gittim. Bana dediki senin eşinin bu değerleri ile ve seninde yumurtalıkların ile bu bebek asla tutmaz. Aşılama yapmaya bile gerek yok dedi 😏 galiba doktor baya sorumsuzdu. 2 saatlik evime yolu yürüyerek ağlayarak gittim.
Esim geldi eve ama eşime yine yok demeye cesaretim yok. Ama yüzümden anladi. Canin sag olsun dedi ve bir kaç güzel iltifat ama yuzum hala baya düşük. Ve gözlerim dolu
Neyse aksam oldu yattim tam yataga bir kramp girdi kasiklarima ama nasil bir sey anlatamam. Sonra esim beni kucakladı direk acile gittik. Ama esim bir yandan da bana baya kızıyor kendini bu kadar strese soktun bak sana zarar gelecek diye bir yandan da sesi titriyor. Gittik acile doktor neyin var diyor herşeyi anlatıyorum. Hamilelik olabilir mi dedi esim de evet belki olabilir dedi ama eşime öyle bir pis bakış attim ki. Benden kan aldilar bu sefer esime ben kiziyorum bak 2 saat senin yüzünden sancı cekixem hamile degilim bi igne vursunlar diyorum ama yok beni dinleyen var mi bekledik ben sancidan deliriyorum.
2 saat gecti gittik doktor dedi ki bol su için. Bende anliyorum ki enfeksiyon var 😂 betaniz 23 cikti hamilesiniz dedi ve biz şok. Eşim bi an hamleyle doktoru kucağına aldi pandemi zamani 😂😂 adami kucaginda hastane icinde turlattirdi etraftaki insanlae bize kesin deli dedi 😊 bu da boyle bi hikayemiz 😊