Saripapatyam123 hiç umudum yoktu polikistik over vardı bende artık tedavi düşünüyorduk yaşta ilerliyordu reglim zaten hep gecikmeliydi yine gecikti test yaptım çift çizgi çıktı daha öncede olmuştu çift çizgi hemde iki kere ama kanda bişey çıkmamıştı ben yine test bozuktur dedim eşim geldi işten böyle böyle dedim akşam saat 8de kan tahlili verdik doktora doktor eşimin iş arkadasiydi yarın sonuçlanır akşam verdiğiniz için dedi tamam dedik ben yine test yanlış diye hiç umutlanmiyorum falan sonra yarın oldu doktorla eşim yanyana firmaya gitmişler doktor test sonucu gelince bana haber verin demiş mesaj olarak test sonucum gelmiş doktor eşime hadi hayırlı olsun baklava yeriz artık demiş😂 eşim bana mesaj attı baba oluyorum diye ozaman bile algilayamamistim sanırım yani anne olacağıni eşinden öğrenen ve annede önce babanın öğrendiği bir hamilelik herhalde bir tek bizimkidir😄 Rabbime şükürler olsun bir oğlum oldu o benim dilek kusum ayagina taş gözüne yaş değmesin benimki ile beraber tüm çocukların 🙏