Medusafer minmin-hanim büyük kizim günde 15 kere kaka yapardı hepsi gürültülüydu 3 haftalikken alerji teşhisi kondu çok katı diyet yaptım tüm şikayetlerimiz düzeldi şimdi 14 buçuk aylık hala alerjilerimiz devam ediyordu 1 aylık kizim var o da aynı ona da tahlil yaptırdık onda da gizli kan çıktı ama henüz diyete başlamadım bekliyoruz alerji doktoruna götüreceğim
Medusafer minmin-hanim midesi bağırsakları sürekli gurul gurul çok aşırı gaz oluyor makat çatlağı gürültülü kaka bu şikayetlerimiz vardı bizim
ceyhunun_annesi Tombikdonerartikcokpahali ya herhangi bi şeye alerjisi var mı benimkide çok gürültülü yapiyo 2 kere de kakadan kan geldi pazartesi hastaneye randevu alabildim ama sanada soruveriyim tombikim🧡
Tombikdonerartikcokpahali ceyhunun_annesi Alerjisi hiç yok kuzum kakası da normal ama kakada kan falan yok sen bencede bi git bakalim. İnşallah birşey yoktur Bebeğinin vücudunda döküntü falan varmi acaba
ceyhunun_annesi Tombikdonerartikcokpahali döküntü yok ama sanki sinek ısırığı gibi arada şişip geri inen yerleri var, gürültülü kaka yapiyo ishali var 2 kez kan geldi daha öncede gittim doktora ama çözüm yok şimdi tekrar oldu yeniden gitcem
Tombikdonerartikcokpahali ceyhunun_annesi Allah allah bizde genelde ishal gibi oldugumuzda gürültülü olur şişip inen yerleri neden olur ki acaba bilgim yok ama birsey cikmaz inşallah😊😍
Adadoruk minmin-hanim benim oğlumda baya sesli kaka yapior . Burada daha neler duyacağım acaba böyle bisey varmiymis gerçekten:))
Caniskom Clouds minmin-hanim benim de bir aylık bebeğim gürültülü yapıyor. Gaz mı çıkartıyor kakasını mı yapıyor hatta emin olamıyorum. Kendisi maalesef gazlı bir bebek. Nedense normal olduğunu düşünüp hiç doktora sormamıştım,ay kontrolünde danışacağım
Birnazz Benim bebeğimde ilk zamanlar öyle yapıyordu doktora gittim sormak için çok gazı varsa o yüzden öyle yapıyordur demisti mukuslu mu?
minmin-hanim Birnazz hayır mukuslu değil, yüzünde kırmızı sivilce gibi döküntüler oluyordu daha önce doktora gösterdim isilik dedi sadece krem verdi sür diye ama yine de takipte kal dedi döküntüleri geçti gibi öyle bekliyorum bende
Neslihan-28 minmin-hanim bağırsak tepkili alerjilerde gürültülü kaka oluyo kızımın alerjisi varken resmen diğer odadan duyuluyordu😓
Neslihan-28 minmin-hanim çok saolun 5 ay diyet yaptım kaçak vermeden çok şükür kızım 10 aylıkken herşeyi yiyordu☺️
Arasinannesiiiii minmin-hanim dün erik yedi peşine kakası gürültülüydü ama her zaman olmuyor zaten biraz ishal gibiydi. Önceki gün muz yemişti tam yapamadı kakasını erik yiyince rahatladı sanırım bugünde normale döndü.
Yazannesi1 minmin-hanim 4 aylık hala devam gök gürültüsü gibi ve bir kaç kez mukuslu kaka yaptı doktora gittik alerji olsa ateşi olur kusması olur çok ağlar dedi. Ama içimden hep alerjisi varmış gibime geliyor. Yarın için yine randevu aldım yine herşey çok normal diyip gönderecekler beni eve 😏
minmin-hanim Yazannesi1 Kusması var bebeğimin ve çok ağlıyor üç aya kadar takipte kal dedi bana doktor 🙄
Betim minmin-hanim görüntülü konuşurken karşıdan duyulurdu oğlum kala yaptığında öyle söyleyim ve alerjik bebek .
Umayinannesi minmin-hanim benim kızım doğduğundan beri aşırı gürültülü yapardı öyle ki uykumuzdan uyanırdık. Şuan 6 buçuk aylık süt urunleri alerjisi cıktı