ZHR_KRM HiraaAzraa deneyin ise yariyo diye duydm bı kaç kişiden.hali yikamacilar da temizleyemiyo yaği
Oglumunannesiyim HiraaAzraa bence sıcak su dökün ilk önce sonra hangi deterjan güçlü ise onla bı güzel silin yıkayın sıcak su yagi çözer ilaç la.diye düşünüyorum mantıken yani🤷
inci3545 Benim oğlumda mutfak halisina iki defa yağ döktü biri öyle böyle değil yayıldıkça yayıldı ben olayı mazotla hallettim ise yaradı güzelce sildim sonra yıkadım haliyi
inci3545 HiraaAzraa benim yağ kuruması hiç bı sekilde cıvık civikti düşün yani 🙈🙈🙈benzinle yaptım sonra bulaşık deterjanı komple halıyı yıkadım sonrada
Oglumunannesiyim HiraaAzraa çıkarsa haber et başımıza gelirse bizde öyle yaparız ne şekil çıkarsa fln yaziver zahmet olmazsa 🤣🤣🤣🌸♥️
buzlulimonata HiraaAzraa aynisi geldi basimiza henüz yag tamamen kizmadan döküldü koca tencere😅ertesi gün hali yikamaya verdim özellikle de söyledim adam not aldi hangi taraf oldugunu. Geldiginde tertemizdi
TanjuveAnnesi HiraaAzraa benimki ayıptır söylemesi bir hafta bekledi 😂😂😂 baya bi halıcıya sormustum 🙃
fistikli_gaymakli_baklava TanjuveAnnesi Cikarabildiniz mi peki benim aylar oldu dokuleli defalarca halı yıkamaya verdim çıkarmadılar hala da duruo guzelim halıda kızım yağ şişesi i boca etmişti bende denicm
TanjuveAnnesi Vallahi hiç bişey kalmadı asetonla sildim baktım yayılıyordu cıkmadı sonra aklıma geldi nasıl olur diye vallahi kırmızı oje pat diye cıktı sonrada makinaya attım mis gibi suan 😊😊
Demirac19 Deletedmom636262 sarı güç benim aşkım birtanem 😅 her lekeyi çıkartıyor o olmazsa ne yaparım bilmiyorum 😅
Deletedmom636262 Demirac19 oğlumun kan ilacı var asla çıkartamazdım zıbınlarından sarı güç sıkıyorum hop çıkıyor mükemmel bişey 🥰