HiraaAzraa Kızlar nolur yardım edin yaa ince beyaz halıma kızartma yağı dökülüverdi bolca😬 o an bebeğime bakmam gerektiği için ertesi günü yikadım ama çikmadi ikinciye bir daha yikadım yine çıkmadı nasıl çikar bir fikri olan var mı?
Hcy HiraaAzraa yağlı yere bayağı sıcak hatta kaynar su döküp beyaz sabunla güzelce bir çitileyin derim. Ben annemin mutfak halısındaki yağ lekelerini öyle çıkarmıştım.
MTZ-61 HiraaAzraa eya clean al ve kullan kimyasal yok içinde instagramdan bakabilirsin. ince mutfak halıma benimde yağlar damlamış ama çıkmamıştı yıkamaya bile vermiştm. aylar geçti üstünden eya clean aldım sıktım sildim tek bir izi bile yok. evladınızda var bence yerlere halılara kimyasal kullanmayın mümkün olduğunca 🌸
HiraaAzraa Deletedmom5284 ince halı alirlar mı acaba hep kalınlari verirdim ama inceler hakkında bilgim yok
Deletedmom636262 HiraaAzraa sarı güç hemen çıkarıyor benim halıma çay döküldü bi bardak hemen çıkardı anında
Demirac19 Deletedmom636262 sarı güç benim aşkım birtanem 😅 her lekeyi çıkartıyor o olmazsa ne yaparım bilmiyorum 😅
TanjuveAnnesi HiraaAzraa benimki ayıptır söylemesi bir hafta bekledi 😂😂😂 baya bi halıcıya sormustum 🙃
nesnes Bulasik makinası tabletini sıcak suda eritin onunla silin.. ben inatçı yağ lekelerine kullanıyorum
ZHR_KRM HiraaAzraa Makarna haşlayın suyunu dokunn halıya .o yağı çekiyormuş temizliyormus..sıvıyağ başka türlü çıkmaz .yoksa hali çöp….ve de kokar bekledikçe