Beyziikoo Feyza1 Ahhahah ayyy zor oluyor mobilya işi yaaa 🙈🙈🙈 Şimdilik oyun yatağı bakalım uyurken nasıl olucak 😂
Feyza1 Momyboygirl valla bunu aldım canım. Çok model vardı acayip kararsız kaldım . Bunun gri detayları olanı istedik. Hala değiştirme şansım varken bir size sorayım dedim 🙈
Sena_i Feyza1 ben kız annesi olduğum için sanırım hemen onu beğendim ama pembeler sanırım bana erkek için uygun olmayacağını düşündürdü. Güzel günlerde kullanın. İyi uykularınız olsun o yatakta ☺️
Feyza1 Deletedmom5284 evet doğru söylüyorsun bir de oğlum çok sevdi baya oynadı içinde. Geldiğin de foti atarım artık yoruma beklerim😁
Momster Çok güzel bence ikincisi daha güzel ama bende almazdım çünkü bana güvenli gelmedi. Benim oğlum o aralara girip kendini sıkıştırır oralarda çünkü 🙈
kahvekokusuu Feyza1 yorumlara baktim da zevk meselesi iste bir cok kisi birincisi demis ama bende inanki kac kez acip baktim resimlere birincinin neresini begendiler acaba diye 😂 bence ikinci varken birinciye bakmam bile güle güle kullanın 🤗
kahvekokusuu Feyza1 olsun canim herkesin zevki farkli işte yeterki senin icine sinsin bosver bizi hergun sen goreceksin🤗
Feyza1 kahvekokusuu ya orası öyle ama değiştirme şansım var fiyatta aynı 🙈 benim de aklim onda kaldı biraz onun için açtım postu. Birde o markaydı yani bu bilinen marka değil 😅 her yönden artısı var.
Feyza1 Sena_i ayy çok teşekkür ederim amin inşallah en önemlisi uyuduğu bir yatak olsun Allah’ım amin 🤲🥲❤️