cnnkrl Biraz önce süt sağdım. Çok şaşırdım. Ama bestlak hemen etki mi etti yoksa dün gece çok güzel uyudum o mu iyi geldi bilmiyorum. İnşallah bestlaktır. Çünkü hergün böyle güzel uyuyamam:)
Milasmom cnnkrl insallah 🤣 lakin dis fircalamaya bile zor vakit buluoz artik saatlerce deliksiz uyku mazi de kaldı 🤦♀️
Eslemeymen cnnkrl merhaba süt artırmak için bestlak damlayi kulandinizmi etki ettimi bana yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü sütüm bitti bitecek
cnnkrl Milasmom ben normalde bi emziriyorum bi mama veriyorum. Ama bi sağmayı deniyim dedim. Çünkğ bebeğim emdiğinde mümkün değil doymuoo. Yiyo mu emin olamıyorum. Öyle belli bi sağma düzenim yok yani. Sen nasıl yapıosun?
Milasmom cnnkrl ben emziriyorum arkasindan sağıp veriyorum cunku bana da emzirince doymuyo gibi geliyo. Bazen emzirmeden direk sagdigim sutu veriyorum 3 4 saatte bir besliyorum gece bu 5 saate cikabiliyo bu arada bebegim 38 günlük
imgesi Milasmom aaaa nasi 3-4-5 saati buluo cok gec deglmi bu saat araligi ne kdr icio peki her öğünde
cnnkrl Salih0544 etkisi kaç günde başlıyor dikkat ettin mi hiç. Sanırım 3. Günümüz burdakilerle. Aynı gün aldık hepimiz.
Kumsalbuse Hilaldrgn ben ilk günden başladım kullanmaya bestlak kesinlikle işe yarıyor. Diğerlerini denemedim bile ☺️
selinnn-29 Kumsalbuse faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
Hilaldrgn Kızlar 8 tane eczane gezdim galaktago bulamadım,bestlak aklıma bile gelmedi bende bestlak alayım o zaman
Hilaldrgn glerfiliz bende aldım sonunda inşallah işe yarar😊 birde çok hızlı damlıyo nasıl ayarlıyosunuz 20 damlayı😳
glerfiliz Hilaldrgn Ohh sevindim ☺️inşallah işe yarar👍yavaş yavaş koyuyorum bazen 20 damlayı da geçiyor sanırım 😀
tdeniz Hilaldrgn damla ise yaradimi, sutumu arttirmak icin yemedigim icmedigim sey kalmadi. Mama milk maker damla, Solgar brewest yeast, cemenotu tohumu kapsulu kullandim hic bi fark goremedim:( simdi umudum bu damlada