tdeniz Hilaldrgn damla ise yaradimi, sutumu arttirmak icin yemedigim icmedigim sey kalmadi. Mama milk maker damla, Solgar brewest yeast, cemenotu tohumu kapsulu kullandim hic bi fark goremedim:( simdi umudum bu damlada
Mom981 tdeniz ben prolac kullanıyorum aşırı bi artış olmadı ama memnun kalan çok var benim artık bünyesel mi bilmiyorum gelmeyince gelmiyor demek ki dedim akışına bıraktım bebeğim 40 günlük hep mama+meme şeklinde besleniyor ama çoğunluk mama.
esenerd tdeniz kuru dut suyu komposto gibi kaynatıp için (şekersiz) çok işe yarıyor. Hemşirem söylemiştii. Ben de 2 ay hiç sütü olmayan bi anne olarak şimdi tamamen emziriyorum.. inşallah sizde de işe yarar.
Hilaldrgn tdeniz ben şimdi galaktago kullanıorum sanki daha iyi gibi bi deneyin sizde herkeste farklı etki yapıo size de yarar belki
Kelebegimmmm esenerd bende az önce kaynattım. Bugün başlıyorum dut suyuna. İnş sizin gibi etki eder🙏🏻 Bebeğimiz ne kadrlktı süt yoktu sonra ne zaman geldi. Dutla mı oldu acaba🤔
Tugbakybzc Hilaldrgn evet galactaga promlt içecek ve humana emzirme çayı içtim hepsini aynı anda yaptım bir kaç güne sütüm arttı
busraerdi Hilaldrgn bestlak kullanıyorum bayanfaydasını gördüm hemen etki etti sanki . sütüm azdı bebeğim ağlıyordu eşim aldı hemen başladım ikinci güne iyi geldi
selinnn-29 Kumsalbuse faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
selinnn-29 tdeniz faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
selinnn-29 Elifff faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
Gamzeli03 selinnn-29 ben galactogo kullandım pek etkisi olmadı aktardan rezene anason kimyon tohumu al çay gibi demle daha iyi
Gamzeli03 selinnn-29 yulaf gevreği ve Eti nin yulaflı bisküvi var ya onu ye üzerine suyu iç gece yatarken bir bardak boza üstüne iki bardak su gün içinde iki şişe maden suyu,3 litre fazla su tane kuş burnu kaynat iç yani bol sıvı hurma da iyi geliyor aklıma gelenleri yazıyorum 😂 ha birde bir bardak süt iki yemek kaşığı irmik az da pekmez bunları karıştır kaynat ye oda etkili