Minikom_35 Damlaymz meyveleri cam tengeden nasıl geçiriyonuz. Meyve sert cam rende olmuyo ki haşlayıp mı yapıyonuz
Cinarasaf Gokbayes2018 konu dışı ama bişey sormak istiyorum bebeğin geceleri uyuyormu sende uyuyabiliyormusun
Gokbayes2018 Cinarasaf gece en az uyanısı bebeğimin 4,5 kez. Artı saat 5 ten sonra ayakta maksimum 6.ve ben uyuyamıyorum. Deliksiz bazen 2,3 saat geceleri oda bazen
Minikom_35 Damlaymz anladım canım o zaman bende sorun var bi defa elma rendelemeye çalıştım olmadı bi daha da kullanmadım 😂
Eftelya1 Damlaymzok geçmiş olsun farklı bi ateş düşürücü al elindekini kaç saate bir veriyorsun birdahakinde diğerinden ver değişe değişe ver çocuğa o zaman daha etkili oluyor
reinamm Gokbayes2018 arı mamanın içeriğinden haberiniz var mı? Sanırım yok. Olsa vermezdiniz. Ayrıca nedir bu ek gıda aceleciliği🙄
Gokbayes2018 reinamm arı sütü mama verıyorum dıyen kim ya, golden doat keçi sütlü mama kullanıyorum ben.
Gokbayes2018 reinamm acele de etmıyor um. Doktorum ne dıyorsa onu uyguluyorum, doktorum mama yerıne meyve sebze püresi ver dedı. Demekki mamadansa havuc elma püresi daha faydalı.
niloshkau Gokbayes2018 6 ayı dolunca ve desteksiz tam oturmaya başlayınca ek gıdaya geçebilirsiniz bence. Doktorumuz öyle demişti ama ben de dayanamayıp 3 gün kuralı ile yoğurt tadımı yapmıştım. İlk denemede asla kabul etmedi sonra birkaç gün ara verdim tekrar denedim yedi🙈