deletedmom2200 Gokbayes2018 günde yarım çay bardağını geçmiyordum. 7 ayı dolduktan sonra en fazla bir çay bardağı şimdi 9,5 aylık yarım kase veriyorum
niloshkau Bulutsmoms canım mevsim sebze meyvesi verirsin illaki bal kabağı vermene gerek yok canım. Bizim de 10 gün kaldı ek gıdaya 😍
Asyadeniz Gokbayes2018 göz kararı 🤣🤣🤣 her bebek çoooooookkkk farklı demekten yoruluyorz artk canm kimi bebek var 5 kaşık iştahla yer kimisi asla yemez bu böyledr senn bebeggnle yaşıyorsun o ayarı görerek senin düzen vermen gerekli tecrübe kitapları bilinmişlikleri yener mutlu Zamanlar bebegnle
bisare_23 Damlaymz canım bir şey soracağım tadım döneminde(biz dört gün sonra beş aylık olacağız) bu saydığın sebze ve meyveleri nasıl vereceğim? Patatesi vs ezip sulandırayım mı? Ne yapayım? Yardımcı olur musun? 😢
Nehirce Gokbayes2018 doktorum tadımlar bittikten sonra yoğurdu bir su bardağı kadar sebze çorbası ve meyve pürelerini ise yarım kase kdr ver dedi.
Mervege Merhaba, yoğurt olayını nasıl yapıyoruz kendimiz için mayaladığımız yoğurttan mı veriyoruz yoksa her gün mü mayalacağız bebeğimiz için. 10 snra 6. Ayımız doluyor.
Ela41 Mervege gunluk mayalıycaksın 1 cay kasıgıyla badla sonra tatlı sonra yemek kasıgı sonra yarım cay bardagı verebılırsın
26082018 Damlaymz merhaba ben ek gıdaya başladım ama benim beegim hiç bir şeyi sevmedi siz nasıl alistirdiniz
kuslokumu Damlaymz Balkabağıyla başladım bende diliyle ittiriyor üç gündür zorla yedi 😂 Sizinde öylemiydi yoksa severek yiyor muydu
[silindi] Damlaymz kahvaltı ve aksam yemeğindeki tariflriniz neler acaba bende çok birşey bulamıyorum dön dolaş ayni
Minikkurabiye30 Damlaymz canım biz dün yogurda basladık5. Ayımızı bitirdik 6. Ayımıza basladık. Artık suda vermeye baslıyormuyum
minnakim1 Minikkurabiye30 gerek yokmuş boşa bebeği şisirirmis doktorum öyle söyledi. Şu verme dedi anne sütü veya mamadaki su yeterli dedi
Kubraa_gunay Damlaymz ben 3. gün kuralı geçtikten sonra nekadar nekar çoğaltoyoruz bu gıdaları onu anlamadım ilk bebeğim bilgisizim yardımcı olumusunuz