Beyziikoo Deletedmom636262 Ah aşkım sen cidden çok zayıfsın ve çok yakışıyor bence ben senin gibi bir kere olsam tamam 😃😃😃😃
Beyziikoo Busra4040 Youtube Leslie yazın bir sürü var size hangisi kolay gelirse onunla başlayın 🤗 Ben 30 dakikalık At Home.Walk yapıyorum.
Honki_Ponki Beyziikoo valla be deki hareket kimsede yok kız ama benim kız bana izin veemiyor valla lesli yaparken kucama geliyo bende mecburi alıp yapıyorum ama çabık yoruluyom
Beyziikoo Honki_Ponki Bende de yoktu ama artık var hiç olmazsa kızımı alıp yürüyorum 6 aylık bebek arabasına koyuyorum akşamları eşime verip yarım saat leslie yapıyorum çünkü hareket etmeden aç kalmamın bir anlamı yok benim için 😔
Beyziikoo Deletedmom_36 Ay havada karada verirsin yemin ederim 5 kiloyu sana ne diyorum ciddi anlamda dikkat edemeden 2 kilo gitti 🙃
Deletedmom_36 Beyziikoo yani tam dikkaat edeyim diyorum hemen vazgecip yemek siparisi veriyorum🤦🏻♀️Yapmsam cok basit vericemde
Beyziikoo Deletedmom_36 Aynen öyle valla baktım ben mutlu olmuyorum basenlerimi gördükçe başla Beyza dedim ve mutluyum 😂😂😂😂
Beyziikoo Deletedmom636262 Şaka bi yana zayıf insanlar hep öyle almak istiyor ama bünye meselesi işte bünyen depolamıyor demekki kan değerlerin vs iyiyse gerisini boşver 🌺
Azizecakir Beyziikoo emziriyorum tek başıma sütümü azalır diye Yapmıyorum diyetisyene gitmeyi planlıyorum
Beyziikoo Azizecakir Süt azalması olacağını düşünmüyorum çünkü sağlıklı beslenme ve emzirme danışmanları bol bol lifli gıda ve yeşil yapraklı sebze önerir 🤗 Gitmen en güzeli çünkü emzirirken diyet yapan anneler çok 😘😘😘😘