Prensannesi99 Zlhavr01 post çok uzun baya örneklerle diyetisyenin bütün notlariyla attım isterseniz inceleyin baya faydalı bilgiler var emziren anneye Özel 3 örnek listede mevcut notlarla birlikte
Batigun Beyziikoo benden size ufak bir öneri ben de yeni keşfettim gece yatmadan önce bi kase yoğurda 2 tatli kaşığı keten tohumu atıp yerseniz sabaha kadar yağ yakıyor hic bisey yapmadan yaklaşık 2 kilo verdim bu sekilde
Beyziikoo Batigun Çok teşekkür ederim ne kadar güzel bir tavsiye harikasınız 💃🏻💃🏻💃🏻 Aktardan bulabilir miyim keten tohumu 😊
mom1236 Beyziikoo leslie hangisini yaptım canım kaç dakikalık, ah şu boğazımı tutsam bende vericem de
Beyziikoo mom1236 30 dakikalık var bebeğim at home walk onu yapıyorum 45 dk olan fazla geldi bana yoruyor haftaya da 45 dk başlarım 🙄
Beyziikoo dinle_beni_bi Aynıyız canım ben de 55 istiyorum her hafta yazalım yaptıklarımızı olur mu takibe al postu 💃🏻💃🏻💃🏻
GulAkkaya Beyziikoo ben de saçma sapan zayıflıyorummm diyet vs yok. Hamilelik öncesi 60 dım Doğuma 78 le girdim Şuan 55 kiloyum🙄🙄
Deletedmom_36 GulAkkaya Emziriyormusun☺️66 hamile kalip 80 dogurdum dogumdan sonra 58 e dustum.Emzirmeyi biraktim 75 e ciktim su an 70 kiloyum 5 kilo vermeye calisiyorum
Batigun Deletedmom_36 ayrica kaynatilip yuze sürünce de doğum lekelerini temizleyip yüzü isil isil yapıyormuş arkadaşım denedi ben de denemeye başlayacağım 😊
GulAkkaya Deletedmom_36 evet emziriyprummm, bende mi emzirmeye bırakınca kilo alcam yoksaaaaa 🙄😂 Ne zaman bıraktınız emzirmeyiiii
DuyguDamla Beyziikoo leslie olarak hangisine başladınız yani 15-30-45 dakka olarak var diye biliyorum
Beyziikoo DuyguDamla Evet bir saat bile vsr sanırım. Ben 30 dk yapıyorum tam oluyor vücuduma yani bittim derken videoda bitiyor 45 dk zorladı 😂
Deletedmom_36 GulAkkaya 18 aylikken biraktik ben o donem skintili gunler gecirdim emzirmeyi birakmak zorunda kaldim kendimi yemege verdim birazda ondan kilo aldim sanirim
Pandayavrusu28 Beyziikoo yaa bende emziriyorum artık aynalara bakamıyorum 75 e geldim artık bende bı dur demek istiyorum ama bu sefer sağlıklı beslenicem
Beyziikoo Pandayavrusu28 Kesinlikle zaten sütü arttıran şeyler arasında yeşil yapraklı sebzeler ön sırada 😍😍