ikierkekannesiii Kereminannesiii doktor da dedi safta kesene bakıldı mi diye yok dedim reflü yada safradan şüphelendi
TalentedMom ikierkekannesiii endoskopi ya da klonoskopi olan gerekebilir detaylı bakılması lazım midende yara olabilir vs mutlaka doktora gitmelisin aman erteleme sağlık çok önemli çok geçmiş olsun
ikierkekannesiii TalentedMom pazartesi endoskopi oluyorum mecbur dayanacak gücüm kalmadı şişkinlikten ağrıdan
ikierkekannesiii RainOverMe gaviscon yazdı iyi gelmedi hamileykende kullandım iyi gelmemişti şikayetim var diye verdiler ise yaramadı
RainOverMe ikierkekannesiii double olan dimi, kullanımınız nasıldı. Muhtemel antıbıyotık tarzı bır seyler de verebılırler sonuc sonrası
Aysegulsvg Mide fıtığınız olabilir babamda sizin gibiydi bikaç tetkik sonucu anladılar malesef zor bi durum midenize dokunuyo ve ağrı yapıyomu bide ağızınız pis kokuyomu gegirirken filan?
ikierkekannesiii Aysegulsvg Mideme her yemek dokunuyor ve ağrıyor eğilip kalkmakta nefes almaktan gaz cikaramamakta zorlanıyorum ağzım ekşi tadiyor kokusunu hiç farketmedim ama acayip birşey
ikierkekannesiii Kereminannesiii Bakalım bende ne çikicak ama suki boğaz uyusturuldugunda gaz ağızdan geri çıkıyor mu
TalentedMom ikierkekannesiii annemde oldu bir kaç kere kayınvalidem de oluyor kontrol amaçlı ikisinde de yara var bayıltıyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun bayıltsınlar seni de
ikierkekannesiii TalentedMom boğaz uyusturmalidamida öyle oluyor boğaz uyusturmada yarı uyutuluyor mu