ikierkekannesiii oy canım ya endişende haklısın ama sağlığın için gerekiyor bu. İnan cektiğin eziyetten iyidir. gerçekten korkulacak bir şey yok ağrı bakımından dusunuyorsanız tırnagınızla kolunuza hafif basın o derecede yani. Mıdedekı hortumu hıssedeceksınız karnınızda bebegınız oynadıgı zamanki gibi bir his, yani sizi rahatsız edecek bir sey yok özellikle de derin nefes alıp yavas yavas verırsenız süper. 2-3 dk suruyor zaten. Çok ağır ilaçlar kullandım keşke daha önce gitseymişim dedim. Sürekli acillik oluyordum verilen ilaçları kullanırken🤯çiğneme tabletleryle günde 20 ye yakın ilaç. Çiğneme tabletlrrini kullanamadım oyle pis bir tat ki yakınlarıma denettirdim dayanamadılar ki ben üstelik mideden de rahatsızdım kullanmam mumkun degıldı. Bir de tedavi boyunca sureklı agzım su doluyordu iğrenc bir his, 10 kusur ilacı 2-3 saat arayla alarm kurup kullandım üstelik ilacın birini içtiğimde uyuyamıyordum gözümü kapattıgım an fenalaşıyordum. Bulantı ama öyle bir bulantı yok. Üstüne baş dönmesi. 12 gün kullandım en son hastanelik oldum ondan once de kotu oluyordum ama bir sey yapmadılar. Normal hastalara 4 gun kullandırıp bırsktırıyorlarmıs bana en az 8 gun kullanmalısın ama daha cok kullanman yararına dediler. Son denk gelen doktor bu ilacı içtiğinizde uyumayacaksınız dedi bana ve ben zaten 12 gundur uykusuzdum. Gözünüzü bile kapatsanız rahatsız eder dedi. 16 günlük ilacı bitiremedim😅 benim düştüğüm duruma düşme bebegın de vardır zaten, onun için yapmalısın. Benim yaşadığımı yaşasan bebişin sefil olur onu düşün hep, her şeye onlar için katlanıyoruz unutmamalısın🙃