06tubik06 [silindi] bu ayva çekirdeğini normalde de kullanabilirim değil mi ? İyileşse de ? Bu zamana dek neden denemesi isem
Elif-karaoglu 614408eoa ayni şekilde lansinoh aldım doğumdan önce başladım dogymdan 2 hafta kadar kullandim ama yine yara oldu kullanmama rağmen en etkilisi ılık zeytin yağı ve göğsü havalandirmak
[silindi] 06tubik06 Tamamen iyileştikten sonra kullanmamıştım ben. Ama günlerce çektiğim eziyet ayva çekirdeği ile 2-3 günde geçmişti 🥰 İyileştikten sonra da hassas hissettiğiniz zamanlarda faydası olacaktır 🌸
Emelingoo 06tubik06 uçları pembe ve parlaksa mantar olmuştur. Diken batması hissi oluşuyorsa şayet kesin mantardır. Bi kontrol edip doktora danış derim. Çok uzun sürmüş. Benim de öyle olmuştu meğer mantarmış. Bebeğimde de pamukçuk oluşmuştu aftoral sprey verdi ikimiz için doktor
9521 06tubik06 çok geçmiş olsun ben bu yaptıklarımla 6 günde duzeldim inşallah size de iyi gelir çok zor çünkü öyle emzirmek
zeyzey77 Garmastan pomad kullandım kuruyunca meme ucunda kabuk gibi kalıyor ve onu yıkamadan bebek emzirme olmuyor. Belki memnun kalanlar vardır ama ben hiç sevmedim
Nur98 Lansioh ve germastan promat ikisinide kullandım memnun kaldım. Birde tahminin ustundeki yagı gögüs ucuna sürüyorlar oda iyi geliyormuş ayva cekirdeğinide duymuştum
06tubik06 Nur98 evet ben de duydum da yapmadım ayva çekirdeğini. Hazır azıcık normale döndüm bi daha olmasın diye önüne geçmek istiyorum