NaimeYilmaz Daha önce forumda yaptığımız anket sonucu en çok oy alan göğüs ucu kremi lansinoh olmuştu.💜 https://ty.gl/ec6nbvg7g8 https://m.trendyol.com/koleksiyonlar/Lansinoh-Gogus-Ucu-Kremi-k-348bd552-83ae-466b-b795-af29ca2298b7?shared=true&adjust_t=mga6qru_4lumnip&adjust_tracker_limit=250000&utm_term=348bd552-83ae-466b-b795-af29ca2298b7&adjust_adgroup=64983354&utm_campaign=64983354&adjust_campaign=ios_collection_free&utm_source=collection&utm_medium=ios_collection_free&adjust_creative=348bd552-83ae-466b-b795-af29ca2298b7
Denizkus2021 06tubik06 lansinoh balm kullanıyorum cok iyi geldi tavsiye ederim. Cok tahriş olursa da garmastan pomad.
Moonlightttt 06tubik06 memelyn balmumu göğüs kalkanı kullandım ve lansinoh u ikisini bir hiç ihmal etmedim. Tek başına krem yetmiyor ben balmumundan çok memnun kaldım gerçekten rahatlatıyor 3.aydayim geçen bebiş cekistirdi yara oldu aşırı sancıdi ikisini kullandım 5 günde geçirdi
06tubik06 cicekbahcem bana alma iş işten geçti dediler o yara olmadan önce olacaktı dediler almadım o yüzden
mlkk 06tubik06 lansinohu hamileliğimden beri kullanıyorum. Kaç kutu bitirdim saymadım inanın daha sürer sürmez rahatlatıyordu. Bir de gümüş kapakla da kullandım yaralarım çoğaldığında ikisi ancak kesiyordu iyi geliyordu. Bazen de has zeytinyağı sürüyorum o da iyi geliyor. Önemli olan ucunu yumuşak tutmak nemlendirmek bence.
Serranin_annesi Göğüs ucum olmadığı için silikon uçla emziriyorum doyduğunda içinde süt kalıyor onu da göğsüme sürüyorum yara olmuştu onunla 4 günde falan iyileşti sonra da hiç yara olmadı
GunesliHayat 06tubik06 lansinohtan memnun kalmayıp garmastana geçmiştim.bana çok iyi gelmişti.kabuklarını aynı akşam düşürmüştü.her emziren arkadaşıma öneririm hatta.
bayramAlim 06tubik06 bende lansinoh ve ayva çekirdeği kullandim ilk basta biraz iyi geldi ama bi kac ay sonra göğüs kalkanı ile kullanınca etkisini görmüştüm benim birde egzamam vardi iki kati yaraydı ise yaramisti ve 8 . Aya kadar çektim diyeyim siz anlayın.😒__
Emrbrk Lansinoh kullandım ama geçirmedi ve doğal ne duyduysam onu yaptım hiç biri düzeltmedi en son mamsy natural aldım ertesi gün acısı geçti 1hafta sonrada tamamen iyileşti çok yağlı bı Krem yıkamaya da gerek yok küçük ama uzun süre gidiyor
Derin_son 06tubik06 garmastan pomad kullandım ve 7 aylık hamileyken kullanmaya başladım ve bebeğim ilk emdiğinde dahi hiçbir şekilde canım acımadı ne ağrım oldu nede yara oldu hiçbir şey hissetmedim çok iyi geldi ki kullandıktan sonra yıkamana gerek yok
Mimaranne55 06tubik06 kesin çözüm fito krem yıkanması gerekiyor ama hızlı çözüm ayva çekirdeği ve lansinoh en iyisi