Limonn Annekizz daha 28 gunluk ne uyuduğu belli ne uyandığı ben de 3 4 saat anca uyuyorum bugun gece 2.30 den beri ayaktayiz 🤱
Nesrincente Annekizz valla 7bucuk 8 ıyı bence 5 te 6 da kalkanlar varmıs benımkı 7 de kalkıyor sukur diyorum yani 😊
anayim-ben-ana Annekizz akşam 9.3o yattı sabah 4ten beri ne o ne ben uykudan bir şey anladık yoruldum🥲
Veyselaras Annekizz Biz 5 ay 23 günlüğüz akşam 8.30 da uyur sabah 6 da kalkarız gece de iki defa beslerim sizin yine iyiymiş 😌
Deletedmom636262 Annekizz canım alakasız olacak da bişey sorucam sana video nasıl yükleniyor burda biliyor msn
Annekizz yookkdahaneler Aranıza yastık koyun bende asla yanına yatamazdım 8 aylık oldu hala yatamam korkudan aramıza bişey koyup yatarım 😇
Hipatya Annekizz 5 aylık kızım 9 9 buçuk uyurdu gece 8 buçukta uyudu sağolsun en az 25 kere kalktık sürekli emdi 7 de uyandı her yerim tutulmuş gözlerim uyku diye ağlıyo şimdi uyudu yarım saat sürer gibi inşallah bende bi yarım saat uyuyabilirm
Zehramine @Annekizz çook 😂 7. aya kadar 6 civarı uyanır emer tekrar 9-9.30 a kadar uyurdu ne güzel sonra nolduysa erken kalkmaya başladı. Erken kalkmak çook kötü gözümden uyku akıyor canım bir şey yapmak istemiyor 😏
zeynepcimmm Gupssse hâlâ yenidoğan gibi beslenmek için kalkıyor mu sizin bebiş de? Bizimki de üç aylık ama doğduğundan beri uyku konusunda hayatımızda değişiklik olmadı. Sürekli acıkıp uyanıyor.
Gupssse zeynepcimmm aynen öyle yeterince doyuramıyorum diye hemşireye söylemiştim o da seni özlediği için de uyanır ayrca anne sütü mamaya gore daha çabuk yakıyormuş bebekler
Veyselaras Annekizz evet erkenden uyuyor çünkü gün içerisinde doğru düzgün pek uyumuyor akşam olunca erkenden bayiliuo sıpa 😅